СТБ шукає учасників для «Хата на тата – 3»

СТБ шукає учасників для «Хата на тата – 3»

1 Травня 2013
30192
1 Травня 2013
11:45

СТБ шукає учасників для «Хата на тата – 3»

30192
СТБ шукає учасників для «Хата на тата – 3»
СТБ шукає учасників для «Хата на тата – 3»

Телеканал СТБ оголосив кастинги для третього сезону проекту «Хата на тата». Про це йдеться на сайті каналу.

 

Для участі у проекті необхідно заповнити анкету на сайті.

 

Нагадаємо, «Хата на тата» - власна розробка каналу. Героями реаліті-шоу стають сімейні пари, які не можуть знайти компроміс у розподілі домашніх обов'язків і вихованні дітей.

 

За умовами шоу мама повинна залишити сім'ю на тиждень, який вона проведе у відпустці. Жінка займатиметься тим, про що завжди мріяла: стрибатиме з парашута, пірнатиме з аквалангом чи цілий день спатиме. Натомість тато вестиме домашнє господарство і займатиметься дітьми. Якщо йому вдасться виконати всі вказівки дружини, зробити всі хатні справи і не втратити дітей, то родина отримає 30 тисяч гривень на здійснення своєї мрії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30192
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду