Прес-служба Арбузова вибачилася перед журналістами за непорозуміння із заклеєними фотокамерами

21 Квітня 2013
21800
21 Квітня 2013
14:37

Прес-служба Арбузова вибачилася перед журналістами за непорозуміння із заклеєними фотокамерами

21800
Назвала цю ситуацію неприємним інцидентом між журналістами і охороною
Прес-служба Арбузова вибачилася перед журналістами за непорозуміння із заклеєними фотокамерами

Прес-служба першого віце-прем'єр-міністра України Сергія Арбузова вибачилася за інцидент,  що стався на суботнику між охороною і журналістами. І повідомила, що причиною таких дій стала  певна неузгодженість під час організації заходів безпеки. Про це йдеться у коментарі прес-служби «Детектор медіа».

 

«На жаль, учора під час суботнику, в якому взяв участь Перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов, стався неприємний інцидент між журналістами та охороною. Як відомо, працівники охорони тимчасово заклеїли спеціальними наліпками фотокамери на мобільних телефонах декого з присутніх журналістів», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

«Повідомляємо, що причиною таких дій стала  певна неузгодженість під час організації заходів безпеки на суботнику.  Коли представники прес-служби побачили, що охорона, керуючись внутрішніми інструкціями, на жаль, почала заклеювати фотокамери на мобільних телефонах журналістів, вони відразу втрутилися у ситуацію, вибачилися перед представниками ЗМІ та попросили їх зняти наліпки з телефонів. Тож інцидент було вичерпано ще на місці», - зазначає прес-служба.

 

«Користуючись нагодою, прес-служба Першого віце-прем'єр-міністра України ще раз висловлює свою повагу представникам ЗМІ та вибачається за непорозуміння, які мали місце під час суботнику. Сподіваємося, що в майбутньому такі ситуації не повторяться. Запевняємо, що ми й надалі докладатимемо всіх зусиль, аби зі свого боку забезпечити максимальне сприяння вашій діяльності», - повідомляє прес-служба.

 

Нагадаємо, 20 квітня на суботнику у Арбузова журналістам заклеювали камери на мобільних телефонах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21800
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Nfnmzyf
3991 дн. тому
А они не собираются извиняться за темники, в которых пишут, что за тот или иной провал пусть отдувается Азаров?
helios-44
3993 дн. тому
Наліпки зняли, але об'єктиви засрали і плюнули в душу.
дитсадок
3994 дн. тому
Донецькі гопники знайшли стрілочника :))) Охоронці винні. Вони думали, що Арбузов - секретний військовий об'єкт. Їх не попередили, що суботник - це PR-кампанія, метою якої і є показати портрет гаряче любимого Арбузова всім платникам податків.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду