НРКУ проведе сьогодні радіоміст Київ-Кишинев, присвячений урегулюванню у Придністров'ї

12 Квітня 2013
16743
12 Квітня 2013
11:49

НРКУ проведе сьогодні радіоміст Київ-Кишинев, присвячений урегулюванню у Придністров'ї

16743
НРКУ проведе сьогодні радіоміст Київ-Кишинев, присвячений урегулюванню у Придністров'ї

Сьогодні, 12 квітня, Національна радіокомпанія (НРКУ) транслюватиме радіоміст Київ-Кишинев, на якому буде обговорюватись  тема головування України в ОБСЄ та перспективи врегулювання Придністровського конфлікту. Про це повідомляє прес-служба НРКУ.

 

Трансляція радіомосту відбудеться на Першому каналі УР-1 о 17.10. Ведуча - Євгенія Калайда.

 

Послухати програму можна буде також в діапазоні 105 FM та в Інтернеті за адресою www.radioukr.com.ua .

 

У сфері міжнародних відносин придністровську проблему прийнято називати «замороженою». Під час радіомосту в кишинівський та київських студіях експерти говоритимуть, чи існують шанси на те, що протягом 2013 року, у період головування України в ОБСЄ, проблему буде виведено з точки замерзання. За словами міністра закордонних справ України Леоніда Кожари, якого цитує прес-служба НРКУ, придністровське врегулювання - одних з  пріоритетів України під час головування в Організації з безпеки та співробітництва у Європі.

 

Наскільки реалістичною є це завдання та що стоїть на заваді процесу, будуть говорити у студії у Кишиневі - Оазу Нантой, політолог програм Кишинівського Інституту громадських політик, Раду Врабіє - експерт Асоціації з зовнішньої політики, у  Києві - Віталій Кулик, директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства, і Дмитро Левусь, політолог, директор Центру «Український меридіан».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16743
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду