«Інтер» відновлює показ програми «Орел та решка»

2 Квітня 2013
30726
2 Квітня 2013
19:08

«Інтер» відновлює показ програми «Орел та решка»

30726
«Інтер» відновлює  показ  програми «Орел та решка»

«Інтер» відновлює показ тревел-шоу «Орел та решка». Про це йдеться в анонсах каналу.

 

 Програма вийде в ефір 7 квітня і надалі транслюватиметься щонеділі о 10.20. Після неї о 11.20 канал покаже «Смачне побачення».

 

Як уточнили «Детектор медіа» у прес-службі каналу, в ефір вийде продовження попереднього сезону. Новий сезон, за інформацією «Детектор медіа» наразі готується.

  

Нагадаємо, у тревел-шоу «Орел та решка» порівнюються два варіанти подорожей за кордон - з різним бюджетом. Ведучі на початку шоу підкидають монетку, щоб з'ясувати, хто з них летить із золотою кредитною карткою, а хто - зі 100 євро (або 100 доларами в залежності від країни).

 

Проект вперше вийшов в ефір у лютому 2011 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30726
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Bezdushna
4012 дн. тому
Радує, що шоу знову показуватимуть! Але прошу звернути увагу автора статті на неточності: учасники шоу отримують 100 доларів або 75 євро (залежно від курсу 100 доларів переводяться у валюту країни). Уточнюйте інформацію, пред тим, як публікувати!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду