«Найрозумніший» на каналі «Україна»: переможцем четвертої відбіркової гри став Даниїл Данильченко

2 Квітня 2013
25176

«Найрозумніший» на каналі «Україна»: переможцем четвертої відбіркової гри став Даниїл Данильченко

25176
ПРЕС-РЕЛІЗ
«Найрозумніший» на каналі «Україна»: переможцем четвертої відбіркової гри став Даниїл Данильченко

31 березня на телеканалі «Україна» відбувся показ четвертої відбіркової гри ерудит-шоу «Найрозумніший». Переможцем став 14-річний Даниїл Данильченко (Марківка, Луганська область, Україна).

 

Цього разу за перемогу у фіналі відбіркового туру боролися Даниїл Данильченко (Марківка), Андрій Приходько (Київ), Валерій Крушельницький (Рівне). Але перемога дісталася саме Даниїлу, який дав більшу кількість правильних відповідей.

 

Даниїл Данильченко навчається у 7 класі місцевої Марківської гімназії. Захоплення у хлопця найрізноманітніші: він любить читати, цікавиться 3D-графікою, а також займається греко-римською боротьбою.

 

«Я люблю спорт, мені подобаються технічні дисципліни та комп'ютери, тому сподіваюся, що мої таланти проявляться саме в цих сферах», - написав учасник ерудит-шоу в своїй анкеті.

 

На думку Даниїла, щоб чогось досягти в житті, досить цього захотіти й наполегливо працювати, а головне - досягати результатів чесно.

 

Даниїл Данильченко став переможцем четвертої відбірної гри ерудит-шоу «Найрозумніший». Попереду ще - 4 відбіркові тури, кращі гравці яких візьмуть участь у наступному етапі змагань - півфіналах.

 

Дивіться ерудит-шоу «Найрозумніший» щонеділі на телеканалі «Україна» о 14.00.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25176
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду