«Інтер» запустить весільний проект?

22 Березня 2013
23046
22 Березня 2013
19:02

«Інтер» запустить весільний проект?

23046
«Інтер» запустить весільний проект?

Телеканал «Інтер» має намір запустити весільне шоу і проводить кастинги для нового проекту. Про це повідомляють джерела «Детектор медіа».

 

Канал шукає пари, які мають намір незабаром взяти шлюб.

 

У шоу одразу після весільної церемонії наречені мають пройти три етапи випробувань, щоб виграти різні подарунки. Головний приз -  весільна подорож.

 

Участь у проекті можуть взяти ті, хто хоче подати заяву у РАГС у період літо-осень 2013 року. При цьому родичі та друзі, які прийдуть на весілля, мають бути готові  за потреби взяти участь у виконанні завдань шоу.

 

Швидше за все, проект готується на осінній сезон.

 

Цей формат дещо нагадує формат While you were getting married від Zodiak - ігрове шоу, де гостям пропонують виграти подарунок для молодят на весіллі.

 

«Детектор медіа» звернулась до прес-служби з проханням підтвердити чи спростувати наміри запустити цей проект.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23046
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду