Ток-шоу Андрія Пальчевського на Першому змінює назву

Ток-шоу Андрія Пальчевського на Першому змінює назву

21 Березня 2013
19039
21 Березня 2013
16:17

Ток-шоу Андрія Пальчевського на Першому змінює назву

19039
Ток-шоу Андрія Пальчевського на Першому змінює назву
Ток-шоу Андрія Пальчевського на Першому змінює назву

З 1 квітня в ефірі Першого національного виходитиме ток-шоу «З Андрієм Пальчевським "Про життя"». Про це на прес-конференції у НТКУ повідомили  т. в. о. генерального директора Національної телекомпанії України Олександр  Пантелеймонов та ведучий програми Андрій Пальчевський.

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  нове ток-шоу виходитиме у вечірньому праймі Першого каналу з понеділка по четвер. Початок трансляції о 19.50, у четвер - о 19.20, кожен випуск програми триватиме 60 хвилин. 

 

За словами пана Пальчевського у виробництві програми частково буде задіяна команда проекту «Про життя», який виходив на каналі «Інтер». Також він запрошуватиме для роботи над програмою співробітників інших каналів.

 

«Виробництвом програми «З Андрієм Пальчевським "Про життя"» займатиметься багатовекторна команда:  По-перше  це канал, по-друге - це коло людей, з якими я працював на Інтер і також це будуть нові люди, які працювали і на «Плюсах» і на інших каналах», - повідомив пан Пальчевський.

 

Ведучий програми також запевняє, що у зв'язку з переходом програми на Перший якість програми не постраждає: «Студія у нас буде краща, команда також і я буду працювати ще краще».

 

Олександр Пантелеймонов запевняє, що немає конкретних планів щодо рейтингових показників проекту, однак він впевнений, що цифри будуть хороші: «Це дуже амбітний проект і  ми дуже сподіваємось що він увійде у трійку лідерів вечірнього прайм-тайму серед усіх каналів».

 

На запитання, на який період укладена угода з Першим національним, Андрій Пальчевський жартівливо відповів: «На довгий тривалий період».

 

Минулого року ток-шоу «Про життя» виходило на телеканалі «Інтер», виробництвом шоу займалась «Студія Квартал-95». Однак, як вже повідомляла «Детектор медіа», нове керівництво «Інтера» вирішило не продовжувати проект. Як повідомили «Детектор медіа» у прес-службі «Інтеру» та «Студії Квартал 95», канал та продакшин не мають прав на формат та назву проекту «Про життя».

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19039
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мальчик с пальчик
4047 дн. тому
На сайті УТ-1 -жодної вакансії.Анонсоване 15% скорочення штатів.ХТО БУДЕ ПЛАТИТИ БАГАТОВЕКТОРНІЙ КОМАНДІ ПАЛЬЧЕВСЬКОГО?
джон
4047 дн. тому
Прес-служба Першого вміє вибирати гарні фотО!))
Мдя
4047 дн. тому
Осенью вроде ничего был. А на самом деле старый, лысый, злой и морщинистый. Какой-то Гобсек. Или его сильно гримировали на Интере? В парике что-ли был? А пиджак, а рубашка. А бородавки. А зубы где? Хотя для пенсионеров на ут-1 прокатит. Со Щербатюк его в пару - самое оно. Чисто Надвечирья. Бабушке скажу, будет смотреть.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду