«Підйом» сміхом

31 Березня 2009
59388
31 Березня 2009
23:58

«Підйом» сміхом

59388
«Підйом» сміхом

Багато хто з медіаекспертів називає «Підйом» одним із найбільших успіхів Нового каналу в цьому телесезоні. В чому секрет успіху ранкового «допінгу для населення», що робиться в студії програми, поки йде реклама, про що сперечаються на летючках та чому Сергій Притула щоранку в одних і тих самих кедах, - читайте в нашому репортажі.

 

«Підйом» на Новому каналі, один зі старожилів серед нинішніх українських ранкових телешоу, приблизно рік тому вступив у фазу чергового переформатування. Наслідком стала передусім поява трьох нових ведучих проекту - віднедавна вже екс-резидентів Comedy Club Ukraine Сергія Притули й Олександра Педана, а також Ольги Фреймут, яка раніше мала звичку снідати на «1+1» у рубриці «Стиль». Пояснюючи причини свого розлучення з гумористичною корпорацією Артура Дженібекяна (головний продюсер «Комеді клаб») та професійні перспективи у «Підйомі», Олександр Педан розповідав, що свого часу керівництво Нового каналу видало йому та Сергієві карт-бланш: мовляв, робіть, як знаєте, але зважайте, що це не нічна «Арена», а ранковий ефір. «Спочатку довелося себе трохи поламати», - зізнався Сашко. Минулого тижня ТК вирішила навідатись у студію «Підйому», щоб на власні очі і з того боку екрана побачити, до чого призвела ця ломка.

 

 

 

Ведучі «Підйому» посміхаються так, ніби не прокидаються щодня о 5-тій ранку, починаючи з 26 серпня 2008 року.

 

26 березня, 8-ма ранку, вулиця Нагірна 24/1. Мене разом із нашим фотографом Яною Новоселовою зустрічає продюсер «Підйому» Марія Павличук, надмета якої в команді проекту, за її ж словами, - «робити так, щоб було красиво щоранку». Вона вже дев'ять років працює на каналі й поєднує роботу на «Підйомі» із продюсуванням іншої програми Нового - «Спитайте в лікаря». Як поняття краси можна трактувати в тисячу різних способів, так само завжди по-новому перед Марією постає завдання організувати підготовчий процес. «Дзвонить мені ввечері наш випусковий Алла Стещенко і каже: "Я придумала! А давайте всі поїдемо у Новоград-Волинський і будемо ефірити з місцевої школи, а?". Що це означає? Що треба збирати купу людей, домовлятися з якоюсь школою, вирішувати інші організаційні проблеми. Але я розумію, що це - мрія, і якщо я її не реалізую, то завтра ця людина опустить руки і взагалі припинить щось вигадувати», - каже Марія.

 

 

Продюсер ранкового шоу Марія Павличук розраховувала запустити оновлений «Підйом» та тишком-нишком «з'їхати», але захопилася своїми службовими обов'язками - виконанням мрій  колег

 

Тим часом у студії «Підйому» - коротка пауза в роздачі «допінгу для населення» у вигляді реклами. Пауза миттєво перетворюється на балаган: Сергій Притула екзальтовано вибігає палити в коридор (на щастя, він у своїх легендарних кедах, але про них згодом), по студії розгулює керівник проекту Дмитро Царенко, оператори під керівництвом режисера Дениса Тарасова пересувають елементи студійного інтер'єру, по периметру під плазмами стовбичать якісь люди (зокрема дівчина у формі спецпідрозділу «Барс»), у всіх під ногами плутається зі скавучанням цуценя. Напередодні хтось підкинув під двері Олі Фреймут маленького песика, якого ведуча привезла на канал, щоби спробувати знайти для нього господаря, скориставшись своїм службовим становищем та можливостями формату, адже в цей ефір досі можна дзвонити по телефону. Все працює: під кінець ефіру цуценя знаходить новий дім.

 

 

Цього ранку Ольга Фреймут шукала серед глядачів «Підйому» тих, хто прийняв би у подарунок вазонок, що раніше підкинув їй колега Педан, та цуценя, яке підкинув напередодні під її двері якийсь анонім.

 

Шеф-редактор програми Ганна Жижа прийшла на проект у жовтні минулого року і не приховує свого задоволення від роботи над ранковим ефіром: «Щоранку я прокидаюсь, готую каву, вмикаю телевізор - і насолоджуюсь». Як один із колишніх випускових редакторів TV-TabloID, Анна недовго проливала сльози за невинно загиблим телешедевром, отримавши від керівництва каналу нове завдання: зробити «Підйом» модним та успішним. За її словами, якийсь час після запуску оновленого проекту відчувалося, що «ведучі метушаться, не знають, що і як говорити». Щоб виправити цю ситуацію, Аня з'явилась на проекті і тепер цілком переконана, що нічого подібного за силою стимулюючого впливу на глядача, який уже снідає, але ще не прокинувся, в Україні немає. Крім того, у «підйомників» з початку цього року хороша динаміка показників: якщо у січні за загальнонаціональною панеллю вони мали рейтинг 0,45% та частку 5,87% (відповідно - 0,41% та 6,28% у містах 50тис.+), то вже у березні - рейтинг 0,66% та частку 7,66% (0,67% та 8,48% у містах 50тис.+). Досягнувши таких висот, Ганна Жижа тепер до колег, які роблять ранкові ефіри на інших каналах, ставиться зі співчуттям, навіть коли під час своїх щоранкових сеансів насолоди під телевізором стає свідком кричущого контрпрограмування. Так, нещодавно підстави для співчуття Ані надав «Ранок на "Інтері"», який нібито просто так поставив свою «Картату потату» в той самий час, що виходить аналогічна кулінарна рубрика Наталі Анікіної на «Підйомі».

 

 

Судячи з посмішки Ганни Жижі, нинішнього шеф-редактора «Підйому» та екс-випускового TV-TabloID, ранкові ефіри не менш корисні для неї, аніж нічні

 

Нинішній формат Ганна Жижа називає гутаперчевим: рубрики та фішки «Підйому» народжуються спонтанно, але регулярно. Так, минулого тижня саме життя підкинуло проекту нову рубрику «Адронний колайдер». В рамках цієї рубрики Оля Фреймут зустрічається з іншою білявкою, щоб обговорити проблеми, начебто недоступні розуму світловолосих жінок. Аня розповідає, що така ідея спала на думку творцям «Підйому» після того, як на якомусь із останніх ефірів шоу «Хто проти блондинок?» одна з учасниць не змогла артикулювати назву новітнього техногенного страхіття, але змогла викрутитися з незручної ситуації. Як і в іншій рубриці - «Новинки від блондинки», Сергію Притулі та Олександру Педану в «Адронному колайдері» надається можливість устромити свої в'їдливі 5 копійок на радість глядачеві. За словами Ані, на підході ще одна новація - введення в студію аудиторії, «просто поки що ми не можемо зрозуміти, за яким принципом запрошувати цих людей: чи брати просто з вулиці, чи використовувати наших студентів-стажерів, чи то повправлятися спочатку на колегах».

 

Без сумніву, верстка ранкового шоу на Новому базується на гуманізмі, що призводить до певних виробничих хитрощів. Скажімо, незважаючи на те, що за телепрограмою «Підйом» стартує о 6:50, для ведучих живий ефір фактично розпочинається о 7:10 - після завершення чергової серії «Друзів». Той, хто щодня спить свої законні вісім годин, розуміє цінність зайвих 30 хвилин зовсім не так, як ведучі «Підйому», котрі на додаток до регулярного недосипу мають звичку вести корпоративи й інші заходи до глибокої ночі. Словом, знаючи цим хвилинам ціну, Сергій Притула з ентузіазмом щоразу після ефіру перевдягається й вітає глядачів із початком нового дня, а колеги залюбки йому підігрують - інсценізують кумедні сценки у гримерці, де є телекамера.

 

Запрошений у рубрику «Перевірено на собі» силач Дмитро Халаджі вчить ведучих забивати руками цвяхи і, побачивши з їхньої поведінки наслідки неправильного способу життя, робить це сам під загальні аплодисменти. Ефір завершено, і ми йдемо в гримерку.

 

 

Гість ефіру Дмитро Халаджі намагається передати ведучим «Підйому» нові корисні навички

 

- Ви в ранковому ефірі з 26 серпня минулого року. Скажіть правду, ви працюєте від електроенергії, на батарейках чи якось інакше?

Педан: Та ні, просто ми довели, що можливості людини необмежені. Якщо треба.

 

Фреймут: Та все прекрасно, єдина проблема - здається, я потроху перетворюсь на психа-одинака, тому що коли я лягаю спати, мої друзі починають веселитися.

 

Педан: «Псих-одинак» у лапках, ви зрозуміли?

 

Притула: Насправді нам пощастило, бо наш робочий день завершується тоді, коли у всіх він починається. Хоча це не означає, що ми більше нічого не робимо протягом дня. А взагалі, що це за постановка питання? Ми не біороботи, а живі люди, у когось із нас зранку може бути поганий настрій.

 

- І що тоді робити, адже ви робите розважальну програму?

 

Педан: Нічого не треба робити.

 

Притула: У нас відверто суб'єктивна програма.

 

Фреймут: Ой, та ви знаєте, які вони? Можуть сваритися, але вмикається камера - і все, в обох голлівудські посмішки.

 

Педан: То що, виходить, Притула - брехло?

 

Фреймут: Ну, трохи є.

 

- Поясніть, як ви взагалі разом із Олею тут опинилися?

 

Притула: Знаєте, це довга історія. 1981 року в славному галицькому місті Збараж народилась одна із зірок цього яскравого шоу...

 

Педан: Ага, ясна зірка запалала.

 

Притула: Не минуло й року, як на світ з'явився Педан. А потім вже з'явилася Оля. Точніше, ні. Ми на неї в телевізор дивилися, і вона нам подобалася.

 

 

Трійця «підйомників» не виходить зі своїх образів навіть в гримерці

 

- Олю, як ви зреагували на пропозицію спробувати себе в ролі ведучої «Підйому»?

 

Фреймут: Так, пригадую, коли мене запросили на тракти, я подумала: «Боже, який жах».

 

Притула: Але ми сказали: «Найдіть нам цю дєвочку». Взагалі, сміх сміхом, але ми ж з початку оновлення проекту, десь із кінця квітня минулого року, такою згуртованою ініціативною групою займалися розробкою концепції. До речі, вийшло далеко не все, що ми хотіли.

 

Фреймут: А що ти хотів, чого тепер немає?

 

Притула: Я хотів карнавал!

 

Фреймут: Але ж ти його маєш!

 

Педан: Так, справді, ми ж сюди прийшли не просто як наймані ведучі...

 

Фреймут: А ось я - найманка.

 

Притула: Ти - пристосуванка!

 

Педан: Але саме таку ми й шукали.

 

- А коли ви працювали над новою концепцією «Підйому», як ви собі уявляли свого глядача?

 

Педан: Наша аудиторія - це молоді пенсіонери.

 

Притула: Та чого це тільки молоді? Нас Кучма теж дивиться.

 

Педан: Ну, ось, бачте, в нас насправді немає жодних обмежень за віком щодо нашої аудиторії.

 

- Ваші близькі та рідні теж вас дивляться?

 

Фреймут: Звісно! Дивиться навіть моя бабуся, якій у цьому травні буде 90 років. Іноді робить зауваження щодо кольору моїх губ.

 

Притула: Це чудово, що нас усі дивляться, але є й недоліки в цьому. Наприклад, у місті Новий Розділ Львівської області, звідки Оля родом, мені оголосили анафему й тикають голкою в ляльку, що символічно мене зображує. І все через те, що я Олю десь раз образив в ефірі.

 

- Олю, ви ще не виробили імунітету до образ, які трапляються під час ефірів?

 

Фреймут: Так, знаєте, я спочатку щиро дивувалася, а потім стала, як вони. Бездушною. Але вони все одно хороші.

 

- А що ви робите, якщо раптом зірвався гість?

 

Притула: Як що? Продовжуємо працювати. Наприклад, до нас не прийшов якось Андрій Кравчук. Я давав інтерв'ю замість нього.

 

Педан: Ліпше б він прийшов. Мав би адекватніший вигляд.

 

Притула: А інша співачка пустила чутки, що не ходить на наші ефіри, бо нас ніхто не дивиться. А ми почули, і тепер, коли вона стукається до наших дверей, ми її теж ігноруємо.

 

Педан: Правильно. Бо принципові.

 

Фреймут: Так, ми модні. А це ти про Вінницьку?

 

Педан: Що, це справді була Вінницька?

 

Притула: Ні, я не скажу прізвища, бо тут шоу-бізнес, тут так не роблять.

 

Щоранку після ефіру команда збирається на летючку. Олександр Педан жартує, що вдалими бувають лише ті зібрання, коли Сергію не дають сісти біля комп'ютера, бо тоді він зникає в інтернеті, губить логіку спільної дискусії, а на ранок вередує, що редактори підготували щось не те. Як пояснює випусковий редактор Алла Стащенко, мета цих ранкових летючок - обговорити ефір, що відбувся, затвердити теми на завтра та в режимі брейнстормінгу вигадати подачу кожної з них.

 

 

Після ефіру команда «Підйому» злітається в редакцію   

 

Коли з'ясувалося, що завтра, в міжнародний День театру, в ефірі плануються актори з «Мімірічі», зав'язується робоча дискусія. «А в студії буде папір? Бо ж цей театр славний тим, що вони вміють влаштовувати божевілля, використовуючи саме папір», - цікавиться Дмитро Царенко і, дізнавшись, що замість паперу актори будуть на конячках, що пружинять, відверто засмучується. Не втішає його й перспектива того, що актори пантоміми навчатимуть ведучих стрибати на іграшкових конячках просто під час ефіру. «А давайте накладемо ведучим театральний грим? - радісно вигукує режисер Денис Тарасов. - І нехай Притула буде Джульєттою! До речі, щоб вирозуміли, у Середньовіччі всі жіночі ролі виконували чоловіки, це вважалося нормальним». «А давайте напишемо підводки в середньовічному стилі?» - розвиває ідею режисера Алла Стещенко. «А ми напишемо? - скептично кривиться Сергій Притула. - І взагалі, я принципово проти, щоб ми ставили яку-то сценку в студії, бо це все смердить нафталіном». Колега Педан посміхається до нього з розумінням: Сергію не вдалося цього разу окупувати місце біля комп'ютера. «А давайте запросимо на завтра Сергія Єрмакова і поговоримо, в чому треба ходити в театр?» - продовжує Алла. «А давайте, тільки нехай відповість на те, що всі хочуть знати, - він зовсім сліпий чи не зовсім?» - «Чи давайте організуємо телефонне включення з офісом Мадонни, для якої він мріє пошити сукню?» - «А давайте обговорювати реальні речі?!» - «А хто вам сказав, що Єрмаков авторитет у цих питаннях?» - «А поїхали десь поснідаємо?» - «А, може, візьмемо на цю тему ведучих "Модного вироку"?» - «Ага, тільки замість Бориса Моісеєва - Бориса Апреля!» - «А ви знаєте, що в Чернівецькій області є село Волока, яке обшиває весільним вбранням Росію та сусідню Румунію?» - «О, тепер ми знаємо, в яку школу поїдемо наступного разу!». В колотнечі ідей і під впливом радості за долю врятованого цуценяти несподівано народжується нова рубрика з робочою назвою «Сумка Ольги Фреймут», яка передбачає, що ведуча приноситиме у студію якусь річ. Наприклад, так: гуляла по парку - знайшла домкрат. Чути колективний регіт.

 

До речі, готуючи цей матеріал, я перш за все сіла розшифровувати диктофонні записи, зроблені під час візиту на «Підйом». Виявилося, що добра половина записаного - багатоголосий регіт різної гучності, з якого постфактум мало зрозуміло, в чому ж причина таких шалених веселощів. Утім, зізнаюся, що в цьому випадку не маю жодного бажання докопуватися до цих причин. Хоча б тому, що мені сподобалося починати день зі сміхом.

 

Нарешті інформація для тих, кому цікаво все-таки дізнатися, що ж там із кедами Сергія Притули. До певного часу звичайні на перший погляд «конверси» зовсім не привертали увагу фаворита глядачів «Підйому», причому до такої міри, що він почав узувати їх майже щоранку. Може, спросоння. Коли ж одного разу Сергій також із незрозумілих причин взувся у щось інше, на форумі програми з'явилося обурене повідомлення - мовляв, де кеди?! З того часу Сергій називає свої «конверси» талісманом і ніколи не з'являється в ранковому ефірі в іншому взутті.

 

Фото Яни Новоселової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
59388
Читайте також
17.04.2009 18:02
Валентина Самченко, «Україна молода»
25 096
12.03.2008 13:14
Андрій Кокотюха
для «Детектор медіа»
55 750
Коментарі
27
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Андрійко)
4840 дн. тому
Суперова програма!))) Продовжуйте в такому ж дусі та підіймайте настрій усім бажаючим! З.І. Г.К. - лайлива словесна проститутка)
harmfulgirl1
5286 дн. тому
Обожнюю вас всіх)Такі позитивні, веселі) Особливо подобається Педан,і те як він каже "МАЛА" Всім успіху і дякую , що ви це робите)
Изя
5490 дн. тому
Подъему бы еще других (экс)ведущих в Нового канала подучить. Например, Андре Тана - моде. Вот Ермаков объяснял, во что надо одеваться в театр, а Андрюша Тан в кепочке на балет пришел - по-моему, позор. Оля, научи его моде!
Lika
5495 дн. тому
Ваажаю, що успіх цієї програми в щирості ведучих. Вони природні навіть тоді, коли помиляються. Часом випадково потрапляю на кнопку Інтера і бачу у ранковому ефірі наскрізь фальшиву й пафосну Ольгу Сумську з прісним Горянським. Відразу розумію, чому хочу дивитися "Підйом"!
Діана
5497 дн. тому
Підйом - найпозитивніша розважальна програма в українському телепросторі. Дивлюся Підйом щодня! Обожнюю Притулу! Бажаю програмі творчого натхнення і невпинно зростаючого рейтингу!
Лана
5497 дн. тому
"На вкус и цвет-товарища нет, один любит арбуз, а другой свинной хрящик", не мои слова- классика, но зато как точно! Я смотрю Подъем с удовольствием и моя дочь (ей 14) начинает утро с Подъема. А то, что кому-то не нравится, так он и должен всем нравиться, не доллар же. А такие как Кваснюк смотрите Интер или российское ТВ, выбор же есть.
Alex
5497 дн. тому
Підйом моя улюблена ранкова програма! Колектив старається і вони мають хороші успіхи! І взагалі, ні американське, ні європейське, ні російське ТБ не було одразу ідеальним. Лише через старання та працю можна досягти гарних результатів! Всім хто приймає участь у створенні Підйому бажаю успіху, наснаги, багато хороших ідей та популярності!
Воська
5497 дн. тому
Вітаю, а що справді в Одесі живе таке чудо як Григорій Кваснюк? Я б приїхав подивився - бо у нас такого веселого чоловічка минулого року кудись забрали, а лікарі не кажуть куди ;). А я люблю цікавих співрозмовників. У мене про це і довідка є (про повну реабілітацію). Де ти живеш, мій веселий друг? Такий кайф - давно не читав такого високоінтелектуального і чемного письменика. Може в Одесі і книжки є цього автора? Геній, яких мало. Шкода, що в Одесі. Їхали б Ви Григорію в Зоряний (це в Києві такий кінотеатер) - там таких клоунів збирають. Чудна буде компанія - Герман, Кваснюк і повністю реабілітований Вітьок. Привіт. пиши.
Луна
5497 дн. тому
Какая-то заказуха, чем так хорош Підйом? Смотреть невозможно, балаган какой-то, постоянные ошибки и оговорки ведущих!
Саша
5497 дн. тому
насколько мне известно подъем идет исключительно в прямом эфире, иногда случается запись гостевой студии в неэфирное время, поскольку гости бывают знатные и не любят просыпаться по утрам:)
JLANR
5497 дн. тому
"Ведучі «Підйому» посміхаються так, ніби не прокидаються щодня о 5-тій ранку, починаючи з 26 серпня 2008 року." Может, это для кого-то секрет, но кто сказал автору статьи, что "Подъем" идёт исключительно в прямом эфире?))))) Лайв прекрасно разбавляется выпусками "Подъема", записанными в обед))))))))
Григорий Кваснюк, ТК АТВ, Одесса
5497 дн. тому
Ознакомился с "комментариями" Смальчука и анонима, подписавшегося "Lom". В очередной раз убедился, что дискутировать с помаранчевыми хамами бесполезно - за неименим аргументов они начинают оскоблять оппонента. И это свинячье рыло лезет в ЕС! Нет уж, панове, ваше место не в Европе, а в бандеровском свинарнике
Lom
5497 дн. тому
кваснюк - {CENSORED}, якому хочецця слави :) щодо картатої потати як конкурента - не смішіть. вона просто ніхто. принаймні так було раніше.
Саша
5497 дн. тому
Кваснюку! К Вашему сведению, киевляне работали не только 22 ноября 2004 года, но и в другие дни тоже! И нам нечего стыдиться! Всем хорошего вечера! А завтра бодрого утра с Подъемом на Новом!!!
Сергій
5497 дн. тому
кваснюку. Ні, зірко усієї Одеси. Моє прізвище не Притула. Моє прізвище Смальчук. А не назвав я його в попередньому коментарі лише тому, що донині не реєструвався на даному сайті. Оскільки поки маю змогу висловлювати свою думку не лише тут, а й деінде. Приміром, інколи робити щось, що вважаю за потрібне на тому ж таки телебаченні. І навіть не на Новому каналі, як не дивно. На якому саме - можете дізнатися, якщо будете інколи дивитися не лише одеське ТВ, аби побачити там себе - коханого. Дякую, до речі, за нагадування, що "дядю Гришу знает вся Одеса..." А собі Ви скільки разів на день це нагадуєте? Підозрюю, що приблизно ж стільки, скільки й повторюєте, що живете в країні фашистів, "оранжевих подстілок" і "брєзгліво плюющіхся" у їхній бік? До речі, повірте, ніколи не мріяв "карать, вєшать і расстрєлівать..." В вас стільки жовчі, що думаю, люди, з мисленням подібним вашому й самі скоро вимруть, як мамонти. Хоча... кажуть, сміх продовжує життя. Спробуйте дивитися "Підйом" по ранках. Може, якраз вдасться почати день з позитиву? І не бійтеся, що вас "оболванят", як увесь український народ, до якого ви себе причисляєте... Думаю, у цьому сенсі вам уже боятися нічого.
ононим
5497 дн. тому
подъем как таковой отсутствует. под настоящим "подъемом" все и всегда будут вспоминать Машу и Юру... раздражает педан и тернопольский - убожество...
Григорий Кваснюк, ТК АТВ, Одесса
5497 дн. тому
"Иван // 31.03.2009 16:32:34" - мать и Родину не выбирают. Но боюсь, что идейным потомкам Мазепы этого не понять. "atsan // 31.03.2009 16:16:11" - не судите о других по себе! Это вам платят за оранжевые бредни околополитического характера. "Саша // 31.03.2009 16:12:11" - если киевлянам приятно начинать утро с пошлятины и оболванивания, мне грустно за них. Одесситам приятнее знать правду, поэтому их трудно оболванить и превратить в послушных зомби. И если вы спросите одессита, что он делал 22 ноября 2004 года, он честно ответит: "Я работал!" А "свидомый" киевлянин не ответит ничего - он промолчит, стыдливо потупив очи, как нашкодивший кот
Влад
5497 дн. тому
Будь-який ранок має пройти випробування часом. Судячи з перших і сьогоднішніх ефірів - Підйом додає собі позитивних обертів. Колективу програми - довгого творчого життя і вдячних глядачів!
Иван
5497 дн. тому
Не вижу ничего предосудительного в программе "Подъем" на НК! Добротная программа, с хорошими рейтингами... И люди ее смотрят не из-за оранжевой и голубой власти... А просто потому, что утро хочется начать с позитива, отойти от проблем... Вообщем, большое спасибо этой программе за хорошее настроение! А Вам, Григорий Кваснюк - скажу просто -не ту страну Вы выбрали родиной...
atsan
5497 дн. тому
я всех сильно поздравляю. начались и тут в комментариях бредни околополитического характера.. если им за это платят, то это хоть что-то объясняет. а сергею могу только посоветовать игнорировать такие сообщения. этот товарищ никому не завидует. даже себе. ему просто хочется искать врагов. неважно где и среди кого. и он их успешно находит и клеймит позором. только станет ли ему когда-то от этого легче? не знаю.
АнтиЖук
5497 дн. тому
Друзья, вы все ущербны в своем {CENSORED}
Саша
5497 дн. тому
К чему эти взаимные оскарбления?! Возможно Вашим, Григорий, зрителям в Одессе приятней утро начать с пропаганды против США, НАТО, оранжевой власти и прочего, то нам в Киеве приятней все же утро начать с позитива! И еще, уже давно тошнит от голубых, оранжевых и других разноцветных!
Григорий Кваснюк, ТК АТВ, Одесса
5497 дн. тому
Неуважаемому Сергею. Ваша фамилия случайно не Притула? Может, обиделись, успешный вы наш? По поводу "покарання за антиукраїнське гавкання" - ну конечно, это и есть ваша фашистская мечта: карать, вешать, расстреливать. Из таких хлопцев, как вы, отличные каратели получались, верно служили батьке Гитлеру! А что касается уважения, я уже вашему "свидомому" собрату Луканову написал и еще раз повторю: меня вся Одесса знает, люди меня называют "Дядей Гришей", звонят в студию, благодарят, поддерживают. Одесситы уважают меня, потому что знают: я говорю им правду, я защищаю их интересы! А кто вас уважает, подстилки оранжевые? Даже те, кого вы 4 года назад зомбировали и гнали на майдан, сегодня вас презирают и брезгливо отплевываются.
Саша
5497 дн. тому
А может наоборот хватит уже мучать людей "реальными проблемами" в новостях, "шустерах", "свободах"! Утро приятней начать с шуточек, пусть и тупых - зато не напрягает мозги с утра!
Сергій
5497 дн. тому
На жаль, не можу звернутися до попередніх дописувачів: "шановний..." Мені одне цікаво: чому дехто Кваснюк вважає себе чи-то критиком, чи-то журналістом, ще й, як я розумію, чесним і незалежним? Невже лише тому, що напам*ять вивчив кілька термінів, на кшталт: "фашизм" і "рижая власть"? Чи тому, що ще знаходяться видання, зокрема, як Телекритика на яких кваснюки та їм подібні чомусь поки що можуть не просто писати однотипні й фактично беззмістовні гавкання, а й гавкати, не боячись бути покараними за своє антиукраїнське гавкання? Що ж до ""тупых шуточек Притулы и Педана...", то, може, досить бризкати слиною? Чи вся проблема у дешевій заздрості? Бо якими б не були вони самі, чи їхні "шуточки" - хлопці у доволі молодому віці можуть точно вважати себе успішними, та й. як не крути, а користаються бодай якоюсь повагою колег. А кваснюки і їм подібні, схоже, тільки й навчилися, що протягом років кричати одну і ту саму дурню, дивлячись в об*єктив камери очевидно доволі поважної ТК АТВ Одеса
молот юго-востока
5498 дн. тому
поддерживаю попереднього оратора ДОКОЛЄ?
Григорий Кваснюк, ТК АТВ, Одесса
5498 дн. тому
Задача таких программ - оболванивать украинский народ. Своими тупыми шуточками Притула, Педан и им подобные отвлекают людей от реальных проблем - оранжевого беззакония и воровства, фашизации Украины, превращения нашей страны в колонию США и НАТО. А пока наемные шуты кривляются на телеэкранах, рыжая власть уничтожает независимые СМИ и преследует честных журналистов.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду