«Інтер» підготував спецпроект до свого 19-річчя

«Інтер» підготував спецпроект до свого 19-річчя

19 Жовтня 2015
1661
19 Жовтня 2015
12:08

«Інтер» підготував спецпроект до свого 19-річчя

1661
«Інтер» підготував спецпроект до свого 19-річчя
«Інтер» підготував спецпроект до свого 19-річчя

Телеканал «Інтер» підготував спецпроект до свого 19-річчя, яке канал святкуватиме 20 жовтня. Спецпроект «День народження "Інтера"» вийде в ефір 20 жовтня опівночі. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ведучими спецпроекту виступлять обличчя каналу - Анастасія Даугуле, Андрій Данилевич, Ірина Юсупова, Роман Кадемін, Жанна Тихонова, Анатолій Бондаренко, Андрій Доманський і Василіса Фролова.

 

«Почуття причетності, яке разом з каналом відчувають глядачі "Інтера", дозволяє людям знаходити надію, знаходити однодумців, відчувати турботу та небайдужість, а в цілому - змінювати життя. Без телеканалу "Інтер"» країна була б іншою», - анонсує спецпроект прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, що у вересні виповнилося 20 років телеканалу «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1661
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Синиц
3083 дн. тому
Так быстро пролетели 19лет, а как вчера вышел первый выпуск "Подробностей". С первого дня влюбился в это канал,- он был всегда не таким,как другие.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду