«Ревізор» інспектуватиме поїзди «Укрзалізниці»

«Ревізор» інспектуватиме поїзди «Укрзалізниці»

30 Серпня 2015
6702
30 Серпня 2015
11:14

«Ревізор» інспектуватиме поїзди «Укрзалізниці»

6702
«Ревізор» інспектуватиме поїзди «Укрзалізниці»
«Ревізор» інспектуватиме поїзди «Укрзалізниці»

Соціальне реаліті Нового каналу «Ревізор» планує в новому сезоні проінспектувати українські поїзди. До такої теми редакцію програми спонукав величезний ажіотаж, який викликала на сторінці «Ревізора» у Facebook інформацію про порушення прав пасажирів «Укрзалізниці». Про це йдеться на сайті програми.

 

Понад півмільйона людей менш ніж за добу переглянули повідомлення «Ревізора» у Facebook. Команда соціального реаліті Нового каналу поділилася історією Віталія Чижа, яку побачила у стрічці соцмережі. Він під час подорожі на поїзді відмовився платити за використання розеток. Тричі змінював комплект постільної білизни, доки провідник не надав чистий, без плям, набір в герметичній упаковці. І не бігав по всіх вагонах у пошуках сканера, щоб відсканувати електронний квиток з QR кодом лише тому, що провіднику ліньки було це робити.

 

«Коли цей пост менше ніж за добу лайкнули понад 5 тисяч людей і опублікувало на своїй сторінці понад 7 тисяч... у мене був шок, - говорить директор творчого об'єднання Нового каналу Вікторія Бурдукова. - Під час обговорення цієї теми до сторінки «Ревізора» на Facebook приєдналося понад 1200 осіб, і тепер її аудиторія - 96 тисяч! Ми зрозуміли, що у людей накипіло. І дякуємо Віталію за те, що він акцентував увагу на цій темі».

 

Відтак, тема обслуговування в «Укрзалізниці» в цьому сезоні буде досліджена «Ревізором» і обговорена у пост-шоу «Страсті за Ревізором». Команда проекту офіційно запрошує представників «Укрзалізниці» обговорити подібні випадки некоректної поведінки їх співробітників. І хоче почути думку другої сторони.

 

Нагадаємо, прем'єра шостого сезону «Ревізора» відбудеться на Новому каналі в понеділок, 31 серпня, о 19:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6702
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду