Ведучим «Еспресо. Кіно» буде Ярослав Підгора-Гвяздовський

Ведучим «Еспресо. Кіно» буде Ярослав Підгора-Гвяздовський

13 Червня 2015
2711
13 Червня 2015
12:47

Ведучим «Еспресо. Кіно» буде Ярослав Підгора-Гвяздовський

2711
Ведучим «Еспресо. Кіно» буде Ярослав Підгора-Гвяздовський
Ведучим «Еспресо. Кіно» буде Ярослав Підгора-Гвяздовський

Ведучим кінопрограми на «Еспресо TV» буде Ярослав Підгора-Гвяздовський. Про це повідомляє сайт Національної спілки кінематографістів України.

 

Пан Підгора-Гвяздовський - прес-аташе Державного агентства України з питань кіно, кінокритик. Випускник Інституту журналістики КНУ ім. Т.Г. Шевченка. Тему кіно висвітлює понад 20 років. Був шеф-редактором журналу «КиноДайджест», головним редактором журналу Total Film at Ad World. Матеріали пана Підгори-Ґвяздовського представлені на сторінках понад 50-ти видань, серед яких - журнал «ШО», тижневики «Дзеркало тижня. Україна», «Український тиждень» та інші ЗМІ.

 

Нагадаємо, за форматом «Еспресо. Кіно» буде присвячено мистецтву кінематографа. Стартує проект 20 червня о 20.30 та виходитиме щосуботи.

 

Темі кіно на українському телебаченні присвячено незначну кількість проектів. Найтривалішим є «Аргумент кіно» на телеканалі «1+1», що виходить у ніч на понеділок о 01:20. Започатковано програму 1999-му. Автор і ведучий - Володимир Войтенко. Редактор і співавтор - Ігор Грабович.

 

У жовтні 2013 року на «1+1» стратувала програма «Підпільна імперія» з Андрієм Алфьоровим, присвячена прем'єрному немасовому кіно. Починаючи з вересня 2014-го ведучий представляє фільми у форматі бесіди із гостями студії, що є популярними у медіа особистостями.

 

На 5-мі каналі виходить програма «Кіно з Яніною Соколовою». Починаюч з квітня 2015-го проект фокусується на проблемах української кіногалузі та замість неділі транслюється в ефірі щоп'ятниці о 22.30. Започатковано програму в 2012-му. Разом зі своєю авторкою «Кіно» орієнтується на запити глядачів 5-го каналу та відповідно оновлює формат.

 

На  КДР ТРК про українське кіно протягом семи років інформує програма «Кіно і час»

 

«Детектор медіа»

Фото - http://ukrkino.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2711
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду