«Крос» Марини Вроди вийшов в ефірі France 3

«Крос» Марини Вроди вийшов в ефірі France 3

24 Травня 2015
3798
24 Травня 2015
17:38

«Крос» Марини Вроди вийшов в ефірі France 3

3798
«Крос» Марини Вроди вийшов в ефірі France 3
«Крос» Марини Вроди вийшов в ефірі France 3

Стрічка «Крос» українського кінорежисера Марини Вроди транслювалася в ефірі телеканалу France 3. Про це повідомляє Національна спілка кінематографістів України.

 

Показ був 23 травня о 1:10.

 

Нагадаємо, взимку 2012-го фільмбуло представлено в ефірі французького Canal Plus, що придбав права на ексклюзивний показ картини на території Франції. 

 

«Крос» - найвідоміший короткометражний фільм Марини Вроди. У 2011-у році він здобув Золоту пальмову гілку Каннського Міжнародного кінофестивалю.

 

«Крос» був одним з 9-ти фільмів, які потрапили до остаточного кінцевого списку кандидатів на перемогу. Всього на кінофестиваль у дану категорію було подано понад 1500 робіт з різних країн світу.

 

За визначенням самої Марини, «Крос» - це спогади автора про уроки з фізкультури, а разом з цим і привід подумати: а куди біжить Україна?

 

«Детектор медіа»

Фото - кадр зі стрічки «Крос» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3798
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду