Сергій Гармаш запустив авторський проект «Окупація» на Українському радіо

Сергій Гармаш запустив авторський проект «Окупація» на Українському радіо

16 Квітня 2015
3013
16 Квітня 2015
13:45

Сергій Гармаш запустив авторський проект «Окупація» на Українському радіо

3013
Сергій Гармаш запустив авторський проект «Окупація» на Українському радіо
Сергій Гармаш запустив авторський проект «Окупація» на Українському радіо

Головний редактор донецького інтернет-видання «Остров» Сергій Гармаш запустив авторську радіопрограму «Окупація» на Українському радіо. Проект виробляє «Громадське радіо Донбасу». Про це повідомляє прес-служба Міністерства інформаційної політики (МІП), яке підтримало трансляцію проекту в межах програми щодо інформаційної політики Криму.

 

«Сам факт появи такої ідеї в МІП говорить про те, що за Крим ми ще боремося - це важливо. Програму роблю на волонтерських засадах на прохання МІП» - прокоментував Сергій Гармаш.

 

Інформаційно-аналітичний проект «Громадського радіо Донбасу» «Окупація» має на меті оглядати головні події тижня на тимчасово окупованих територіях Сходу.

 

«Спочатку трансляція проекту передбачалася на Крим і південно-східні області України: про окупований Донбас - для окупованого Криму, але на спільній нараді з головою Держкомтелерадіо Олегом Наливайко було вирішено розповсюджувати цей контент по всій Україні»,- зауважив міністр інформаційної політики Юрій Стець.

 

Гостею першої програми була журналіст із Криму, редактор проекту «Хроніки Донбасу» Ірина Седова. Програму розпочали з огляду подій тижня на тимчасово окупованих територіях України.

 

«Єдине, що зараз може зруйнувати схеми Росії - це реформи та відновлення економіки в Україні. Тому, основне завдання РФ - не допустити цього», - заявила пані Седова в ефірі першої програми «Окупація».

 

Як нагадує прес-служба МІП, на виконання державної політики з реінтеграції півострова в український інформаційний простір, Міністерством інформаційної політики України реалізується окремо виділена програма по Криму.

 

З 2 квітня Мінінформполітики запустило кримськотатарську версію свого сайту. Також у квітні Мінінформполітики запустило соціальну кампанію «Крим - це Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3013
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду