Ліна Нерус вестиме новини на телеканалі NewsOne

Ліна Нерус вестиме новини на телеканалі NewsOne

28 Березня 2015
7256
28 Березня 2015
15:08

Ліна Нерус вестиме новини на телеканалі NewsOne

7256
Ліна Нерус вестиме новини на телеканалі NewsOne
Ліна Нерус вестиме новини на телеканалі NewsOne

Колишня ведуча програми «Ранок» на телеканалі «Інтер» Ліна Нерус з 30 березня вестиме новини на NewsOne. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«Благородство Ліни, витонченість її думок, почуттів, ніжність рухів... Здавалося, як це
все далеко від жорсткості форм новин. Ми хочемо, щоб глядач нарешті побачив Ведучих Новин. Ми хочемо, щоб телеглядач закохувався в таких, як Нерус»,
- прокоментував
призначення генеральний продюсер Олексій Семенов.


Нагадаємо, всередині березня у зв'язку з ребрендингом канал News One оголосив про кастинги.

 

У березні креативним продюсером телеканалу News One стала Євгенія Захарова, яка в минулому працювала продюсером на каналах «Україна» та «112 Україна». 2 березня на посаду генерального продюсера телеканалу News One було призначено Олексія Семенова, який у минулому був генеральним продюсером каналу «112 Україна». Пан Семенов анонсував, що завдання NewsOne - стати інформаційно-соціальним каналом.

 

«Детектор медіа»

Фото надане прес-службою NewsOne

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7256
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду