«Радіо 24» збирає й видає в ефір вітання слухачів для воїнів у зоні АТО

«Радіо 24» збирає й видає в ефір вітання слухачів для воїнів у зоні АТО

4 Лютого 2015
6157
4 Лютого 2015
15:52

«Радіо 24» збирає й видає в ефір вітання слухачів для воїнів у зоні АТО

6157
«Радіо 24» збирає й видає в ефір вітання слухачів для воїнів у зоні АТО
«Радіо 24» збирає й видає в ефір вітання слухачів для воїнів у зоні АТО

В ефірі радіостанції «Радіо 24» щовечора о 20.00 почала виходити годинна програма вітань для українських воїнів у зоні АТО «Привіт на Схід». Про це повідомляє прес-служба радіостанції.

 

Одразу після випуску новин ведучі «Радіо 24» зачитують вітання від рідних та друзів захисникам України на Сході, а в ефірі звучать найкращі українські пісні. 

 

«Після того, як ми отримали дозвіл від Нацради (Національної ради з питань телебачення та радіомовлення. - ТК) на тимчасове мовлення на Сході і нас почули в окупованих містах і селах, ми зрозуміли, на скільки важливо там людям мати доступ до українських джерел інформації», -  коментує генеральний директор «Радіо 24» Роман Андрейко.

 

Він розповів, що кілька тижнів тому на радіостанцію написав листа чоловік, який 100 днів перебував у полоні, і розповів, що на 60-й день почув хвилю «Радіо 24».

 

«Це була для нього перша вісточка з «нашої» України! Або жінка з Горлівки, яка дзвонила напередодні Нового року, плакала, просила про них не забувати і поставити для них привітання Президента. І таких історій безліч. Тому ми будемо робити все можливе, аби наші люди на Сході і наші захисники чули новини і слова підтримки з України і знали, що про них не забувають. «Привіт на Схід» - один з таких проектів», - зазначає керівник.

 

Слова підтримки українським бійцям потрібно надсилати за допомогою смс-повідомлення на короткий номер 7160 (для ідентифікації вітання повинно починатися словом «Радіо 24») або ж на редакційну пошту efir@radio24.net.ua.

 

Прес-служба повідомила, що «Радіо 24» наразі мовить на північну та центральну частину Донецької області на частоті 103,1 МГц, на південну частину Донецької області - на 96,5 МГц. Мовлення в Луганській області (район м.Щастя) - 107,9 МГц.

 

Нагадаємо, 18 грудня 2014 року Нацрада прийняла офіційне рішення, яким дозволила 5-му каналу, «Україні», «1+1», каналу «24», «Еспресо TV» та «Радіо 24» вести на території Донецької та Луганської областей тимчасове тестове мовлення на час проведення антитерористичної операції на низці частот, на які ці мовники не мають ліцензій. 24 грудня Нацрада дозволила «Радіо 24» тимчасово мовити на ще одній частоті в Донецькій області.

 

Наприкінці грудня на двох нових частотах на Донбасі почало мовлення «Русское радио - Україна» з включеннями програм «Громадського радіо». Але щодо них поки не було офіційних рішень Нацради про тимчасове тестове мовлення.

 

15 січня Нацрада вирішила звернутися до УДЦР щодо можливості тимчасового, на час проведення антитерористичної операції, тестового мовлення радіостанцій «Шансон» і «Любимое радио» на трьох частотах на Донбасі, на які вони не мають ліцензій.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6157
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
я хуею
3367 дн. тому
ппц, вот это долбоёбы. хохлы, ну ваще, новости у вас просто нарочно не придумаешь. совсем пизданулись уже
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду