ZIK транслюватиме новорічний концерт із Віденської філармонії

ZIK транслюватиме новорічний концерт із Віденської філармонії

30 Грудня 2014
6129
30 Грудня 2014
11:04

ZIK транслюватиме новорічний концерт із Віденської філармонії

6129
ZIK транслюватиме новорічний концерт із Віденської філармонії
ZIK транслюватиме новорічний концерт із Віденської філармонії

1 січня 2015 року о 12:15 телеканал ZIK покаже пряму трансляцію традиційного новорічного концерту Віденської філармонії, який транслюватиметься на понад 90 країн світу. В Україні на телебаченні цей концерт покажуть уперше, повідомляє прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, що 1 січня 2014 року відбулася радіотрансляція новорічного концерту Віденської філармонії на Українському радіо - вперше в історії Національної радіокомпанії України.

 

«Ідея проводити концерти виникла в складні періоди в історії Австрії (вперше концерт відбувся в 1939 році). Та в подальшому, у наступні десятиліття, їх популярність у світі лише зростала, - повідомляється на офіційному сайті Віденської філармонії. - Сьогодні мільйони людей у всьому світі завдяки телебаченню проводять Новий рік у радісній та оптимістичній атмосфері тонкої, але глибокої за характером музики».

 

У програмі концерту-2015 - наживо виконання численних творів Йоганна Штрауса-батька, Йоганна Штрауса-сина, Едуарда і Йозефа Штраусів. Також твори Франца фон Зуппе і Ганса Крістіана Лумбю. Оркестром Віденської філармонії керуватиме індійський диригент Зубін Мета.

 

«Ми переконані, що показ святкового концерту у Віденській філармонії стане чудовим новорічним подарунком для наших глядачів, які зможуть насолодитися віртуозним виконанням найвизначніших творів світової класики», - йдеться у повідомленні прес-служби ZIKу.

 

Нагадаємо, що в передноворічний вечір, 31 грудня, о 22:30 телеканал ZIK презентує авторське музичне скетч-шоу «Як лабухи тещу в Москву відправляли». Також у святкові дні телеканал ZIK покаже львівські концерти нових українських альтернативних гуртів. 1 січня о 22:30 в ефірі каналу - концерт електронного гурту Оnuka, 5 січня о 22:35 - театральний перформанс фрік-кабаре Dakh Daughters.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6129
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду