Cвят, свят, свят – нечиста сила

4 Лютого 2003
890
4 Лютого 2003
12:33

Cвят, свят, свят – нечиста сила

890
Відомий нашим читачам автор “Козюльок” журналіст Юрій Луканов, який – дякувати Богу - мовчав досить тривалий час, раптом подзвонив до „Детектор медіа”. Відомий нашим читачам автор “Козюльок” журналіст Юрій Луканов, який – дякувати Богу - мовчав досить тривалий час, раптом подзвонив до „Детектор медіа” і заявив: мовчати більше не може. Він був так вражений новою передачею “1+1”, яка називається “Проте”, що в нього засвербіли руки й він написав епіграми на обох її ведучих.
Cвят, свят, свят – нечиста сила


Нашим читачам відомо, що ми досить поблажливо ставимося до творчості Луканова, як до автора, якому у далекому 2001-му році вдалося першому розбурхати Форум „Детектор медіа”. Тож вирішили піти йому на зустріч і цього разу. Про своє ж захоплення – або, навпаки, обурення – такою редакційною політикою „ТК” сподіваємося почути відгуки на тому ж такі Форумі.



ДМИТРО ДЖАНГІРОВ

Свят, свят, свят – нечиста сила:

Як Вітренко полисіла!.

ДМИТРО КОРЧИНСЬКИЙ

У корчах в нім герой не вмер,

а просто став пропагандистом.

Розкаже правду нам тепер –

як рак із Банкової свисне.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
890
Читайте також
20.09.2001 14:25
Наталія Лигачова
«Детектор медіа»
2 593
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду