«Україна» запускає реаліті власного виробництва з новим телеведучим

«Україна» запускає реаліті власного виробництва з новим телеведучим

12 Липня 2013
18525
12 Липня 2013
13:15

«Україна» запускає реаліті власного виробництва з новим телеведучим

18525
«Люблю. Чекаю» - це історії людей з аеропорту
«Україна» запускає реаліті власного виробництва з новим телеведучим
«Україна» запускає реаліті власного виробництва з новим телеведучим

Телеканал «Україна» запускає в ефір власне документальне реаліті-шоу «Люблю. Чекаю», зняте продакшн-компанією «ТелеПро» холдингу «Медіа Група Україна». Прем'єра проекту відбудеться 10 серпня, повідомляє прес-служба каналу.

 

«Люблю. Чекаю» - це позитивне, емоційне реаліті із «сентиментальним» присмаком. Це програма, у кожному випуску якої - кілька реальних історій з життя людей, які вирушають у подорож, зустрічають або проводжають. «Учасники програми розкриваються перед телеглядачем найчастіше з несподіваних сторін, розповідаючи про себе і своїх близьких найпотаємніше. Вони розкривають таємниці, діляться думками і проблемами, які за звичайних обставин не можуть комусь довірити. Для тих, хто їде назавжди, це останній шанс привселюдно сказати те, що не встиг», - йдеться в повідомленні каналу.

 

Зйомки програми «Люблю. Чекаю» проходять в аеропорту «Бориспіль». «Зустрічаєте або проводжаєте?» - із цим питанням звертається до людей в залах аеропорту ведучий програми «Люблю. Чекаю». На каналі обіцяють, що в реаліті будуть тільки реальні люди і реальні історії, «ніяких дублів, сценаріїв і гриму».

 

Ведучим програми стане нове обличчя на телебаченні - Олександр Пилипенко. Випускник Національної академії управління (магістр права та фінансів) працює в медіабізнесі з 2010 року. Працював кастинг-менеджером форматних телепроектів. У 2012 році перейшов у продакшн «ТелеПро» кастинг-менеджером проектів каналу «Україна». Навесні 2013 року сам узяв участь у кастингу на телеведучого нового проекту і незабаром був затверджений ведучим документального реаліті «Люблю. Чекаю».

 

«Під час зйомок я переконався у великій силі любові, яка здатна долати відстані, перешкоди, роки розлуки, різницю у віці й соціальному статусі, - каже Олександр Пилипенко. - Кожну історію я проживаю разом з героями, пропускаю через себе їх біль і радість. Мене дивує те, що люди здатні на вчинки, а не на порожні слова, що проходячи важкі життєві випробування, вони не озлоблюються, не втрачають надії, не опускають рук, а продовжують вірити, любити і чекати. Я збагатив свій життєвий досвід, навчився бачити глибину в кожній людині, переконався, що навіть надскладну людину, як правило, завжди можна зрозуміти. Після стількох зустрічей і прощань, я зрозумів, що потрібно цінувати кожну хвилину, проведену з дорогою тобі людиною».

 

 «Життя саме пише свій сценарій. Сценаристам і продюсерам такого не придумати. Перед нашою командою стояло одне завдання - показати життя таким, яке воно є насправді. Головне - робити це з любов'ю», - наголосив Єгор Некрушев, директор «ТелеПро».

 

«Люблю. Чекаю» виходитиме щосуботи о 10:00 в ефірі телеканалу «Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18525
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
йй
3911 дн. тому
Да уж всяко лучше Урфина Джюса Панюты. С мужскими лицами на "Украине" ой как плохо...
ДимОК
3912 дн. тому
Хорошая идея. А ведущего не могли послаще найти? Этим же только чай разбавлять....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду