Юрій Стець почав випуск газети АТО

Юрій Стець почав випуск газети АТО

1 Липня 2014
8972

Юрій Стець почав випуск газети АТО

8972
Юрій Стець почав випуск газети АТО
Юрій Стець почав випуск газети АТО

Керівник новоствореного Управління інформаційної безпеки Національної гвардії України Юрій Стець розпочав випуск газети АТО «Україна єдина». Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

Зі слів пана Стеця, в Управлінні інформаційної безпеки Нацгвардії створено три відділи: інформаційної політики, внутрішніх комунікацій та, власне, інформаційної безпеки. «Жодних державних коштів на фінансування управління яке я очолюю витрачатись не буде. Гроші які необхідні на забезпечення роботи буду витрачати власні, так само розраховую, що мене підтримають мої друзі», - уточнив пан Стець.

 

Відділ інформаційної політики займатиметься тим, чим уже займалися в Нацгвардії та МВС до приходу пана Стеця. «Це той напрямок, який я збираюсь підсилити завдяки нашій команді», - повідомив керівник управління.

 

Відділ внутрішньої комунікації, зі слів пана Стеця, займатиметься своєрідною агітаційно-пропагандистською роботою. «Розробили стратегію, яку ми назвали "агітпроп", колесо якої вже закрутилось», - повідомив він. А саме 30 червня увечері накладом 10 тисяч примірників було надруковано перший випуск газети АТО, яку сьогодні, 1 липня, мають отримати бійці збройних сил, прикордонники та військові МВС.

 

Нагадаємо, 29 червня стало відомо, що народний депутат від фракції ВО «Батьківщина», член наглядової ради 5-го каналу Юрій Стець очолив новостворене Управління інформаційної безпеки Національної гвардії України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8972
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду