ZIK: Radiolife уже вийшло в ефір

ZIK: Radiolife уже вийшло в ефір

25 Травня 2013
18983
25 Травня 2013
19:53

ZIK: Radiolife уже вийшло в ефір

18983
ZIK: Radiolife уже вийшло в ефір
ZIK: Radiolife уже вийшло в ефір
Radiolife розпочало мовлення, повідомляє прес-служба медіахолдингу ZIK. Нагадаємо, напередодні представники ZIK  заявляли, що Національна рада з питань телебачення та радіомовлення намагається перешкодити журналістам вийти в ефір. 

«Запуск радіомовлення від початку планувався на понеділок, 27 травня, - каже програмний директор телекомпанії ZIK Ірина Сандуляк-Білоус. – Та ми зробили все можливе і майже неможливе, щоб підготувати і запустити радіоефір практично за два дні. Відтак уже сьогодні наше радіомовлення транслюється у Львові на частоті 107,2 FM із передбаченими ліцензією Нацради з питань телебачення та радіомовлення позивними радіо Radiolife».
 
Як розповів генеральний директор медіа-холдингу ZIK Дмитро Добродомов, компанія уже придбала сучасну радіоапаратуру та програмне забезпечення вартістю понад півмільйона гривень.
 
Угоду між власниками «Radiolife» і ZIK було укладено 23 травня.  
 
Уулітку 2011 року телеканал ZIK претендував на радіочастоту 107,2 FM та переміг у конкурсі Нацради. Однак після того, як  заступник голови Нацради Лариса Мудрак відкликала свій голос, рішення про надання частоти було скасовано. 
 
Під час нового конкурсу навесні 2012 року Нацрада віддала перемогу щойно створеному Radiolife (ТзОВ «Бюро ідей»). Протягом року його керівництво так і не спромоглося організувати бодай один запуск ефіру, зазначає прес-служба ZIK. 
 
«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18983
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
satyr
3959 дн. тому
Тут мала б попрацювати прокуратура... Просто зразковий приклад корупції: не дали хабаря - відкликаємо підпис. Тепер купуйте у нас псевдорадіостанцію. Не издивуюсь, якщо реальним власником цього "Лайфу" є та ж Муд()ачка
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду