Шустер – Ткаченку: «Я не ваш раб» (ВІДЕО)

Шустер – Ткаченку: «Я не ваш раб» (ВІДЕО)

18 Вересня 2015
5891
18 Вересня 2015
22:57

Шустер – Ткаченку: «Я не ваш раб» (ВІДЕО)

5891
Шустер – Ткаченку: «Я не ваш раб» (ВІДЕО)
Шустер – Ткаченку: «Я не ваш раб» (ВІДЕО)

Телеканал «1+1» надіслав Савіку Шустеру офіційного листа за підписом генерального директора «1+1» Олександра Ткаченка, у якому повідомив, що згідно з умовами ліцензійного договору програма «Шустер live» не може виходити в ефірі каналу «112 Україна». Цей лист ведучий продемонстрував в ефірі ток-шоу «Шустер live».

 

Коментуючи лист, Савік Шустер заявив, що в ліцензійному договорі водночас не йдеться по можливість каналу «1+1» вилучати програму «Шустер live» зі свого ефіру, коли йому заманеться.

 

Савік Шустер також звернувся до Олександра Ткаченка: «Я не ваш раб. Я не якесь лайно у ваших руках... Частіше дивіться у дзеркало, там ви побачите більше правди».

 

 

 

 

Нагадаємо, 18 вересня суспільно-політичне ток-шоу «Шустер live» не вийшло в ефір каналу «1+1». На каналі повідомили, що вирішили перенести ефір: «Канал вважає, що в ситуації, яка виникла в країні в останні кілька днів, суспільство вже вкрай напружене і політизоване, і канал не готовий накаляти його ще більше».

 

Приблизно о 20:30 програма почала транслюватися в прямому ефірі каналу «112 Україна».

 

«Нас зняли з ефіру, ми про це дізналися за дві хвилини до ефіру. Я думаю, це домовленість власника каналу з Адміністрацією Президента. Я вдячний каналу "112 Україна" за можливість вийти в прямому ефірі», - заявив Савік Шустер.

 

«Шустер live» виходив на «1+1» із 7 вересня. В ефір вийшло два випуски. Раніше протягом 2015 року програма транслювалася на каналі «112 Україна».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.bigfoto.in.ua

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5891
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
СБУ
3113 дн. тому
Йолопе сизокрилий, яке відношення мають до цієї теми клінічний психопат Бузина і зрадник Батьківщини Кот? І хто така "Мусейчук"? :)
123йцукенг
3113 дн. тому
ткаченко (с маленькой буквы, ибо это чмо гунявое даже и этого не заслуживает!), судя по всему, ждет судьба плешивого бомжа, которому даже нынешние бравые жополизы никогда не подадут руки. И это в лучшем случае. А так, очень вероятно ,что закончит Ткаченко не лучше, чем незаслуженно обосранный хозяевами Ткаченко и телеканалом 1+1, невинно убиенный писатель и журналист Бузина. Так что предвижу ,как попляшем на общегородских парадах в честь очередных наемных убийц, порешивших дяду Шашу.... Кстати, интересно: с какой интонацией об этом будет рассказывать дикторша Мусейчук в вечерних новостях? Или, к тому моменту, как и Юрий Кот, она вынужденно сбежит из страны? Правда, если Кота принимают хоть в нормальных странах (ибо человек он уважаемый), то интересно куда денется эта лживая плюсовская паскуда из вечерних новостей? В одну из африканских республик к крокодилам? чтобы там лить свои лживые крокодильи слезы и собирать на карточку Приватбанка?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду