Івану Охлобистіну заборонили в’їзд до Естонії

Івану Охлобистіну заборонили в’їзд до Естонії

3 Листопада 2014
5658
3 Листопада 2014
09:16

Івану Охлобистіну заборонили в’їзд до Естонії

5658
Івану Охлобистіну заборонили в’їзд до Естонії
Івану Охлобистіну заборонили в’їзд до Естонії

Російському актору Івану Охлобистіну заборонено в'їзд до Естонії. Про це повідомляє Естонське національне телерадіомовлення (ERR) з посиланням на Міністерство внутрішніх справ Естонії.

 

Відповідний наказ було підписано наприкінці минулого тижня. В естонському МВС відмовилися назвати причини рішення, а також на який строк пану Охлобистіну заборонено в'їзд до Естонії.

 

Раніше російського актора внесла до «чорного списку» Латвія. Міністр закордонних справ цієї країни Едгар Рінкевич пояснив заборону висловлюваннями актора, що розпалюють ворожнечу. Крім того, міністр відзначив, що на прийняття такого рішення вплинули й заяви пана Охлобистіна про те, що «геїв потрібно спалювати».

 

Іван Охлобистін мав виступати в Ризі 7 листопада і в Таллінні 8 листопада з програмою «Духовні бесіди. Продовження».

 

Нагадаємо, що раніше Івану Охлобистіну було заборонено в'їзд до України в числі інших людей, «які своїми діями проявили загрозу для національної безпеки України».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5658
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду