Інтерв’ю Петра Порошенка транслювали 6 українських телеканалів (ВІДЕО)

Інтерв’ю Петра Порошенка транслювали 6 українських телеканалів (ВІДЕО)

19 Жовтня 2014
8712
19 Жовтня 2014
15:13

Інтерв’ю Петра Порошенка транслювали 6 українських телеканалів (ВІДЕО)

8712
Інтерв’ю Петра Порошенка транслювали 6 українських телеканалів (ВІДЕО)

Інтерв'ю президента України Петра Порошенка  щодо переговорів  «нормандської четвірки» у Мілані транслювалюся в ефірі українських телеканалів 18 жовтня.

 

На 5-му каналі та на «Першому національному» запис розмови вийшов в ефір о 21:30, на ICTV о 21:50. Глядачі «Інтера» стежили за перебігом зустрічі починаючи з 22:15, аудиторія «1+1» - з 21:21, а телеканалу «Україна» - з 23-тьої години. Також інтерв'ю Петра Порошенка траснслював телеканал «112 Україна» - з 23:15.

 

Спілкувалися з главою держави телеведучі Віталій Гайдукевич (5 канал), Андрій Куликов (ICTV), Олексій Ліхман («Інтер»), Алла Мазур («1+1») та Олег Панюта (телеканал) «Україна».

 



Інтерв'ю тривало понад 45 хвилин.

 

Нагадаємо, 21 вересня запис розмови з Президентом України транслювали такі загальнонаціональні телеканали: Перший національний, «1+1», «Інтер», «Україна», ICTV, 5 канал. Модератором зустрічі виступав генеральний директор Національної телекомпанії України (НТКУ) Зураб Аласанія. Також питання ставили Андрій Куликов, журналіст програми ТСН телеканалу «1+1» Ольга Кошеленко, ведучий «Подробностей недели» на телеканалі «Інтер» Дмитро Анопченко, Олег Панюта та Віталій Гайдукевич.



«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8712
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Николай
3468 дн. тому
а мне б хотелось увидеть среди тех журналистов еще и Павла Кужеева со 112
Olga
3468 дн. тому
тоже вроде по 112 смотрел... ничего нового
Robert
3469 дн. тому
Смотрел по 112. Интересное обсуждение было
LUPUS
3469 дн. тому
А чому великого реформатора Аласанії не було?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду