«Народний фронт» звинуватив гендиректора ZIK і кандидата в депутати Дмитра Добродомова у «політичній помсті» - той заперечує

«Народний фронт» звинуватив гендиректора ZIK і кандидата в депутати Дмитра Добродомова у «політичній помсті» - той заперечує

9 Жовтня 2014
9658
9 Жовтня 2014
19:41

«Народний фронт» звинуватив гендиректора ZIK і кандидата в депутати Дмитра Добродомова у «політичній помсті» - той заперечує

9658
«Народний фронт» звинуватив гендиректора ZIK і кандидата в депутати Дмитра Добродомова у «політичній помсті» - той заперечує
«Народний фронт» звинуватив гендиректора ZIK і кандидата в депутати Дмитра Добродомова у «політичній помсті» - той заперечує

Політична партія «Народний фронт» назвала показану в ефірі телеканалу ZIK заяву народного депутата Ігоря Скосара про те, що на минулих виборах він потрапив у списки «Батьківщини» за шість мільйонів доларів, нібито сплачених депутату Миколі Мартиненку за узгодженням з Арсенієм Яценюком і Олександром Турчиновим, спробою помсти з боку генерального директора медіахолдингу ZIK, кандидата в народні депутати Дмитра Добродомова (на фото). Таке повідомлення опубліковано на офіційному сайті партії у відповідь на сюжет програми «Народний контроль», учасником якого був Ігор Скосар.

 

«Прес-служба партії «Народний фронт» заявляє, що активне тиражування заяви Ігоря Скосара про «політичну корупцію» з його минулого є нічим іншим, як спроба дискредитації відомих політиків Майдану з боку «тушок-перебіжчиків», які сьогодні намагаються пролізти у владу, використовуючи будь-які методи. На жаль, така практика «політичних замовлень» лишається звичним явищем в українській політиці і після Майдану. Скосар - це «тушка», яка два роки служила Януковичу, і навіть у час, коли тривали розстріли на Майдані, голосувала за диктаторські закони 16 січня, і досі перебуває на волі», - йдеться в заяві.

 

Згідно з повідомленням, «Народний фронт» вважає, що пан Скосар використав телеканал ZIK та програму у власних цілях. При цьому у заяві згаданий і генеральний директор каналу ZIK Дмитро Добродомов. «Сам пан Добродомов сьогодні є кандидатом у народні депутати по 115-му виборчому округу, і його інформаційна «допомога» приспішникові Януковича має просте пояснення - помста «Народному фронту» через відмову партії підтримати його на виборах і висування на тому ж окрузі власного кандидата», - наголошують в партії.

 

Прес-служба партії «Народний фронт» зазначила, що використання журналістських можливостей у власних політичних інтересах не є нормою для вільної  та незалежної преси та суперечить принципам журналістської етики.

 

Дмитро Добродомов повідомив «Детектор медіа», що не буде реагувати на заяву «Народного фронту», оскільки на час передвиборчої кампанії перебуває в відпустці. Проте, заявив, що це будуть робити журналісти телеканалу та сайту ZIK. «Сам я вже давно не веду програму "Народний контроль". До того ж, не бачу підстав до заяви про нібито відмову підтримувати мене на виборах, оскільки йду в депутати як самовисуванець», - заявив пан Добродомов.

 

За словами гендиректора медіахолдингу ZIK, завданням авторів програми «Народний контроль» було лише отримати свідчення Ігоря Скосара. «Фактично ми оприлюднили зізнання чинного нардепа у вчиненні тяжкого злочину. А вже доводити, правда це чи ні, повинна Генеральна прокуратура та спеціально створене для цього Антикорупційне бюро», - сказав Дмитро Добродомов, зауваживши, що у сюжеті програми «Народний контроль» присутня й думка чинних представників «Народного фронту».

 

Нагадаємо, генеральний директор медіахолдингу ZIK, автор та ведучий програми журналістських розслідувань «Народний контроль» телеканалу Дмитро Добродомов йде на парламентські вибори у 115-му виборчому окрузі (Сихівський район Львова) як самовисуванець.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9658
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ангеліна Криворук
3464 дн. тому
Курченко скупивши майже весь медіа ресурс, не міг обійти й купівлю телеканалу ЗІК, адже там є продажна шкура Добродомов. Журналісти вже розкрили звідки фінансується ЗІК, а саме із Кіпру, із офшорних зон.
andriy
3466 дн. тому
Люди Януковича купили ЗІК, ще пів року тому, тепер Добродомов працює на недобитків Партії Регіонів, які перейменували себе в Опозиційний Блок!
666666
3473 дн. тому
Гроші дуже псують людей, а добродомов настільки вже зіпсований, що на лиці в нього пише бандит.
666666
3473 дн. тому
Гроші дуже псують людей, а добродомов настільки вже зіпсований, що на лиці в нього пише бандит.
В"ячеслав
3474 дн. тому
пані Маріанна, маєте рацію
Марианна
3476 дн. тому
В последнее время возникает очень много вопросов к медиа-холдингу ZIK. Хотелось бы, чтобы деятели этого СМИ, если они так активно борются с коррупцией, - хотелось бы, чтобы они и сами открыли все свои карты. Кто стоит за ZIK? Реальные собственники телеканала ZIK в Украине неизвестны. Известно лишь, что 100% акций телеканала принадлежат компании «Гракеа Лимитед» (Кипр). Часто ZIK связывают с олигархом Петром Дыминским, который сам родом из Кривого Рога и прожил там большую часть своей жизни, что уже о многом говорит. А Дмитрий Добродомов еще тот известный прохвост и негодяй. Во Львове чуть ли не каждый житель города вспоминает его «незлым, тихим словом». Его как раз связывают с криминальной партией «Удар». И эти люди борются с коррупцией? Замечательно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду