В Україні вдвадцяте пройде фестиваль «Нове німецьке кіно»

В Україні вдвадцяте пройде фестиваль «Нове німецьке кіно»

6 Жовтня 2014
7456
6 Жовтня 2014
16:43

В Україні вдвадцяте пройде фестиваль «Нове німецьке кіно»

7456
В Україні вдвадцяте пройде фестиваль «Нове німецьке кіно»
В Україні вдвадцяте пройде фестиваль «Нове німецьке кіно»

9 жовтня в Україні стартує щорічний фестиваль «Нове німецьке кіно», в рамках якого буде показано  добірку кращих німецьких прем'єр і кінофестивальних хітів минулого року. Про це повідомляє прес-служба компанії «Артхаус Трафік».

 

В 2014 році фестиваль нового німецького кіно пройде в 20-й, ювілейний раз. Відкриє фестиваль парадоксальна комедія «Супер-Его» Беньяміна Хайзенберга, що була представлена ​​на Берлінському кінофестивалі. З Берлінале до українських глядачів відправиться і стрічка «Інша родина» Едгара Райца - епічне полотно про життя німецьких емігрантів в Південній Америці ХIХ століття.

 

Романтична драма «Возлюблені сестри» зосереджена на любовному трикутнику між поетом Фрідріхом Шиллером і двома сестрами-аристократками (на фото). Цей фільм представить Німеччину в цьогорічному лонг-листі на здобуття премії Оскар Американської кіноакадемії. Вічної проблемі батьків та дітей присвячена драма «Поворот на Марракеш» Кароліни Лінк, дія якої відбувається в Марокко. Фільм покажуть в рамках фестивалю в Києві, Одесі, Дніпропетровську та Харкові.

 

У програмі фестивалю також вестерн «Темна долина» - володар Баварської кінопремії за кращу режисуру та чоловічу роль. У фільмі зіграли голлівудський актор Сем Райлі («Контроль», «Малефісента») і Тобіас Моретті, знайомий українським глядачам за роллю комісара Мозера з телесеріалу «Комісар Рекс».

 

Крім основної програми буде також показано останню стрічку одного з головних майстрів німецького кіно «Сіль Землі» Віма Вендерса про відомого фотографа Джуліано Рібейро Сальгадо. Картина була показана на 67-му Каннському кінофестивалі в секції «Особливий погляд», де була відзначена спеціальним призом журі та особливим згадуванням екуменічного (християнського) журі.

 

Фестиваль проводиться «Гете-інститутом» та Посольством Німеччини спільно з компанією «Артхаус Трафік». Покази пройдуть в Києві, Львові, Одесі, Дніпропетровську, Харкові та Чернівцях з 9 жовтня.

 

 

«Детектор медіа»
 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7456
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду