У Києві пройде IV фестиваль бразильського кіно

У Києві пройде IV фестиваль бразильського кіно

26 Вересня 2014
7020
26 Вересня 2014
16:34

У Києві пройде IV фестиваль бразильського кіно

7020
У Києві пройде IV фестиваль бразильського кіно
У Києві пройде IV фестиваль бразильського кіно

З  2 по 4 жовтня у столичному кінотеатрі «Київ» пройде IV фестиваль бразильського кіно.

 

До уваги українців пропонують чотири комедії, відзначені призами міжнародних кінофестивалів.

 

З-поміж них кінокритик Олександр Гусєв уже відзначив комедію Жозе Альваренги-молодшого «Диван», що здобула понад десять призів кінофорумів. За сюжетом, мати двох дітей звертається до психоаналітика. Під час зустрічей із ним вона виявляє, що невдоволена багатьма речами та потребує глибокого самопізнання, бажання насолоджуватися кожною миттю свого життя й здійснювати свої мрії і бажання, про існування яких і не здогадувалася. 

 

У наступній комедії «Нормальні» Жозе Альваренги-молодшого  йдеться про історії особистих стосунків наречених. Стрічка здобула нагороду 8-го Бразильського кінофестивалю в Майамі як фільм глядацьких симпатій та Премію критиків.

 

Драматична комедія «VIP-персони» Toніко Мело оповідає про перипетії авантюриста, який видає себе за інших людей - від племінника власника автобусної компанії до бізнесмена з авіакомпанії. Фільм відзначено на кінофестивалі у Ріо, де він здобув перемогу у номінаціях «Найкраща картина», «Найкращий актор», «Найкращий актор другого плану» і «Найкраща актриса другого плану». 

 

У стрічці «Велика родина» Маурісіо Фаріаса - бразильські пристрасті довкола іпохондрика, який уявив, що на нього чекає смерть. Позаяк герой фільму намагається приховати цю неминучу втрату від своїх рідних та знайомих, ті починають підозрювати, що відбувається щось нечисте.

 

Усі чотири бразильські фільми демонструються мовою оригіналу з українськими субтитрами. Кіносеанси для глядачів безкоштовні - варто лише завчасно подбати про запрошення, які можна заздалегідь отримати у Посольстві Бразилії та у касах кінотеатру «Київ».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7020
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду