Олега Задоянчука ховатимуть 8 вересня об 11:00

Олега Задоянчука ховатимуть 8 вересня об 11:00

6 Вересня 2014
6658
6 Вересня 2014
11:26

Олега Задоянчука ховатимуть 8 вересня об 11:00

6658
Олега Задоянчука ховатимуть 8 вересня об 11:00
Олега Задоянчука ховатимуть 8 вересня об 11:00

Відомого журналіста Олега Задоянчука ховатимуть 8 вересня об 11:00 на Алеї героїв Лук’янівського кладовища в Києві. Про це повідомляє «Укрінформ».

 

Як писала «Детектор медіа», він загинув у ніч на 4 вересня під час артилерійського обстрілу на Донбасі.

 

Тим часом стали відомі оставини смерті журналіста. «О 02:30 ночі дислокацію було обстріляно системами "Смерч", які просто випалюють все і знищують», -  повідомив заступник командира 12-го батальйону територіальної оборони Києва підполковник Антон Шаповал.

 

Нагадаємо, Олег Задоянчук вирушив на війну 31 серпня після мобілізації. Він не відмовився це зробити попри те, що мав слабкий зір.

 

Життя журналіста обірвалося на 44-му році. Він був головним редактором «Післямови» Олександра Ткаченка, редактором проекту «Обличчя світу», випусковим редактором на новинах Нового, 5-го каналу, ТСН, «Сіті». Останнім часом працював в «Укрінформі».

 

«Детектор медіа» висловлює співчуття рідним, друзям і колегам Олега Задоянчука.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://www.ukrinform.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6658
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
нина
3518 дн. тому
Світла пам'ять... Працювала з ним на СІті. Професіонал, дуже світла і позитивна людина.
Любитель
3518 дн. тому
Кто ответит за: взяли человека со слабым зрением взяли без воинской специальности не было проведено слаживание - 29 августа только взяли ??? Я бы расстрелял воекнкома
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду