Журналісти «Львівської хвилі» зібрали для бійців АТО 300 тисяч гривень

Журналісти «Львівської хвилі» зібрали для бійців АТО 300 тисяч гривень

20 Серпня 2014
9314
20 Серпня 2014
16:45

Журналісти «Львівської хвилі» зібрали для бійців АТО 300 тисяч гривень

9314
Журналісти «Львівської хвилі» зібрали для бійців АТО 300 тисяч гривень
Журналісти «Львівської хвилі» зібрали для бійців АТО 300 тисяч гривень

Львівська радіостанція «Львівська хвиля» проводить у своєму ефірі флеш-моб, під час якого збирає гроші на підтримку військовиків у зоні АТО. Про це повідомляє видання «Гал.інфо».

 

Флеш-моб «Подаруй життя солдату за 280 гривень» розпочали півтора місяці тому спільно з Тарасом Тополею та Сергієм Усиком з гурту «Антитіла», які вже декілька місяців збирають кошти на бронежилети для вояків АТО. «Якщо з тисяч наших слухачів хоча б п'ять тисяч надішлють по 280 гривень, то ми зможемо забезпечити амуніцією 400 наших вояків», - звернувся до своїх слухачів організатор акції радіоведучий «Львівської хвилі» Андрій Великий.

 

Радіостанція уже зібрала близько 300 тисяч гривень. За ці кошти закуплено 40 бронежилетів «Січ» четвертого класу захисту і 10 рацій. 19 серпня журналісти передали бронежилети бійцям 80-ї аеромобільної бригади на Яворівському полігоні. «Багато волонтерів уже «попеклось» на тому, що передавали допомогу через командирів, а потім з'ясовувалось, що бійці нічого не отримали, тому ми намагаємось передати бронежилет безпосередньо в руки бійцю», - розповів «Гал.інфо» радіоведучий.

 

Насамперед бронежилети передавали тим бійцям з малозабезпечених сімей та дітям-сиротам. Радіоведучий повідомляє, що акція уже врятувала життя одному з бійців. «00:37. Дзвінок. Невідомий номер. "Алло! Це Великий? То я (представився). Ви мені дали бронік. Пам'ятаєте? Він мені сьогодні врятував життя!!! Лише маю легке поранення в руку. Жити буду! Дякую!". Гудки...», - написав на своїй сторінці у Facebook Андрій Великий.

 

Акція продовжується. Кошти на бронежилети можна пересилати на картку «ПриватБанку»: 4149 4378 2959 1393, Тополя Тарас Володимирович.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9314
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду