«Главком» оголосив конкурс на кращі демотиватори «Стоп путінській цензурі!»

«Главком» оголосив конкурс на кращі демотиватори «Стоп путінській цензурі!»

8 Серпня 2014
7888
8 Серпня 2014
15:24

«Главком» оголосив конкурс на кращі демотиватори «Стоп путінській цензурі!»

7888
«Главком» оголосив конкурс на кращі демотиватори «Стоп путінській цензурі!»
«Главком» оголосив конкурс на кращі демотиватори «Стоп путінській цензурі!»

Інформаційно-аналітичне агентство  «Главком», сайт якого на вимогу Роскомнагляду РФ погрожувала повністю заблокувати німецька компанія-хостер, оголошує конкурс на кращі фото- та відео- демотиватори «Стоп путінській цензурі!». Про це ЗМІ повідомляє на своєму сайті.

 

Така ідея виникла в зв'язку з ситуацією навколо тиску Роскомнагляду на українські та іноземні ЗМІ. «Поки Роскомнадзор не припинить спроби блокувати сайти, що надають  об'єктивну та виважену інформацію, The Show Must Go On! Пропонуємо всім нашим читачам, які готові допомогти «Главкому» боротися з підступами "системи Путіна", спрямованими на побудову «великої інформаційної стіни», взяти участь у конкурсі народного креативу. Адже іронія і сарказм - наймогутніші інструменти тиску на будь-яку владу», - зазначається в повідомленні видання.

 

Редакція «Главкому» затвердила для переможців такі премії: 3 тис. гривень (1 місце), 2 тис. гривень (2 місце) та 1 тис. гривень (3 місце).

 

Демотиватори публікуватимуться на сайті «Главкома». Оцінюватиме їх редакція колективно.

 

Роботи на конкурс потрібно надсилати на електронну скриньку press@glavcom.ua  до 15 вересня. Розмір файлу повинен бути не менше 640ph по ширині, допустимі формати jpg, png, gif.

 

Нагадаємо, 1 серпня сайту «Главком» надійшло повідомлення Роскомнагляду про обмеження доступу до нього. У повідомленні заявлялося, що сайт публікує новини екстремістського характеру. З огляду на це російська влада вимагала видалити з бази сайту «Главком» матеріал про «Марш за федералізацію Сибіру». Видання відмовилось це зробити, заявивши, що  цей матеріал не порушує чиї-небудь права і не є закликом до екстремізму.

 

Пізніше російська сторона направила листа німецькому хостеру українського інтернет-видання. Компанія Hetzner Online AG запропонувала «Главкому» зняти матеріал протягом 24 годин, в іншому випадку доступ до сайту «Главкому» буде заблокований повністю в усьому світі.

 

Раніше стало відомо, що Роскомнагляд може заблокувати сайт Російської служби BBC.  

 

Роскомнагляд РФ також вніс харківське інтернет-видання «Главное» в Єдиний реєстр сайтів, що містять інформацію, поширення якої в РФ забороняється за рішенням суду.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7888
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду