СБУ депортує продюсера Russia Today Аліну Єпірмян

СБУ депортує продюсера Russia Today Аліну Єпірмян

3 Серпня 2014
9145
3 Серпня 2014
18:38

СБУ депортує продюсера Russia Today Аліну Єпірмян

9145
СБУ депортує продюсера Russia Today Аліну Єпірмян
СБУ депортує продюсера Russia Today Аліну Єпірмян

Служба безпеки України депортує продюсера Russia Today Аліну Єпірмян через спроби дестабілізувати ситуацію на Закарпатті. Про це повідомляє 5 канал.

 

Вона має залишити українську територію до завтрашнього дня

 

Анну Єпірмян затримали під час мітингу у селі Рокошине. Там на тлі чуток про примусову мобілізацію люди блокували дорогу. Журналістка викликала підозру в колег з інших медіа, коли почала агітувати мешканців знову перекрити трасу. 

Представники СБУ затримали пану Ємпрімян на 3 години. Як з'ясували вони, жінка має американське громадянство, хоча до України потрапила з російським паспортом. В інтерв'ю Russia Today продюсер пояснила депортацію саме наявністю російського паспорта.

 

Зараз Анна Ємпрімян не обмежена у свободі пересування, але має якнайшвидше виїхати з України.

 

Нагадаємо, 5 липня СБУ в Донецьку повідомила про затримання і видворення за межі України підданого Великобританії, журналіста Грема Філліпса, який співпрацює з Russia Today.

 

Грем Філліпс є одним з найпопулярніших користувачів Twitter, який відкрито підтримує проросійську позицію щодо ситуації в Україні.

 

Рішенням СБУ його примусово видворили за межі України із забороною в'їзду на її територію терміном на три роки в інтересах забезпечення державної безпеки, суверенітету та територіальної цілісності.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://www.5.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9145
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду