Політична реклама має бути заборонена – Вікторія Сюмар

Політична реклама має бути заборонена – Вікторія Сюмар

31 Липня 2014
7887
31 Липня 2014
16:05

Політична реклама має бути заборонена – Вікторія Сюмар

7887
Політична реклама має бути заборонена – Вікторія Сюмар
Політична реклама має бути заборонена – Вікторія Сюмар

Політичні партії мають фінансуватися з бюджету, політична реклама має бути заборонена. Про це зазначила колишній заступник секретаря РНБО і телеведуча Вікторія Сюмар у блозі на «Українській правді».

 

Про це вона заявила у рамках дискусії з політичної реформи в Україні.

 

«Парламент має бути обраним за пропорційною системою з відкритими списками, зниженим виборчим бар'єром та дозволеними блоками. Політичні партії мають фінансуватися з бюджету, політична реклама має бути заборонена (бо політика - це робота партій з виборцями внизу, а не спілкування розкрученого лідера з народом винятково в телевізорі), медіа мають забезпечити вільний доступ всім учасникам виборів», - заявляє Вікторія Сюмар.

 

На її думку, варто подумати також і про те, чи не встановити обмеження для власників великого бізнесу бути медіавласниками, гарантуючи одночасно прозорість власності на ЗМІ. Такі обмеження існують, наприклад, в Грузії.

 

Нагадаємо, колишній журналіст, голова Люстраційного комітету на громадських засадах Єгор Соболєв та екс-заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Вікторія Сюмар  разом з громадськими активістами Юрієм Дерев'янком, Ольгою Галабалою, Сергієм Тараном, Сергієм Івановим, Русланом Форостяком  й іншими об'єднуються в партію «Воля».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7887
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду