З 1 серпня – кінопокази Docudays UA на «Арт-пікніку Слави Фролової»

29 Липня 2014
9016
29 Липня 2014
17:05

З 1 серпня – кінопокази Docudays UA на «Арт-пікніку Слави Фролової»

9016
З 1 серпня – кінопокази Docudays UA на «Арт-пікніку Слави Фролової»

Другий рік поспіль Docudays UA спільно з «Арт-пікніком Слави Фролової» запрошує на кінопокази просто неба. Цьогоріч фестиваль підготував програму із 6 фільмів. Щотижня з 1 до 16 серпня на майданчику ВДНХ у Києві організатори демонструватимуть 2 фільми, зняті впродовж останніх двох років в Україні та Росії.

 

Кожен із відібраних фільмів по-своєму представляє реальність, яку прийнято називати пострадянською. Ця реальність, що тривалий час була нашою спільною реальністю, зараз переживає драматичні зміни. «Ми не прагнемо робити висновки, але прагнемо дивитись, обговорювати, думати та аналізувати», - кажуть організатори показів.

 

Програма кінопоказів Docudays UA на «Арт-пікніку Слави Фролової»:

 

1 серпня (п'ятниця) - «Присмерк»

 

2 серпня (субота) - «Кровь»

 

8 серпня (п'ятниця) - «День шахтаря»

 

9 серпня (субота) - «Останній лімузин»

 

15 серпня (п'ятниця) - «Євромайдан»

 

16 серпня (субота) - «Непал форева»

 

Початок показів щоп'ятниці - о 21:30. Покази проходять під відкритим небом на головній сцені Арт-пікніка. У випадку дощу покази переносяться у 8-й павільйон.

 

Початок показів щосуботи - о 20:00, покази проходять у 8-ому павільйоні.

 

Адреса: ВДНХ, пр-т Ак. Глушкова 1.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9016
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду