Порошенко призначив колишнього особистого піарника Тимошенко своїм радником

Порошенко призначив колишнього особистого піарника Тимошенко своїм радником

28 Липня 2014
8804
28 Липня 2014
16:43

Порошенко призначив колишнього особистого піарника Тимошенко своїм радником

8804
Порошенко призначив колишнього особистого піарника Тимошенко своїм радником
Порошенко призначив колишнього особистого піарника Тимошенко своїм радником

Президент Петро Порошенко призначив журналіста, піарника і політтехнолога Олега Медведєва своїм позаштатним радником. Відповідний указ глава держави підписав 25 липня, повідомляє «Українська правда».

 

Як відомо, Олег Медведєв останні десять років вважався одним з головних піарників БЮТ і особисто Юлії Тимошенко.

 

На президентських виборах-2014 він, як пище «Українська правда»,  працював на кандидата Петра Порошенка, в ніч виборів перебував у його виборчому штабі.

 

Згідно з досьє видання «ЛІГАБізнесІнформ», Олег Медведєв, почав свою кар'єру в 1990 році у якості кореспондента інформагентства «Постфактум». Потім протягом 10 років працював у газеті «Коммерсант», у газеті «Киевские ведомости», почавши з посади власкора у Москві і закінчивши  головним редактором, був оглядачем, редактор відділу економіки і політики, шеф-редактором журналу «Деловые люди».

 

У 2001 році став піар-директором партії Михайла Бродського «Яблуко».  У 2003-2005 роках - піар-консультант, радник-консультант лідера блоку «Наша Україна» Віктора Ющенка. У 2005-2006 роках - керівник департаменту піар-технологій виборчого штабу Блоку Юлії Тимошенко. З лютого 2005 по вересень 2007 року - шеф-редактор інтернет-проекту «Обозреватель» і одночасно - радник прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. У 2006 і 2007 роках був одними з ідеологів і керівників виборчої кампанії блоку Юлії Тимошенко на виборах до Верховної Ради. У 2008-му керував піар-кампанією БЮТ на дострокових виборах до Київради і столичного мера.

 

Свого часу Олег Медведєв заявив про свого патрона:  «Для неї найбільший комфорт - коли можна найбільш повно проявити свій трудоголізм і викластися на повну силу для реалізації якихось завдань. Краща середу для неї - це робота. Я більшого трудоголіка, ніж Юлія Володимирівна, у своєму житті не бачив». Політтехнолог також додав, що для Юлії Тимошенко «будь-яка ситуація виграшна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8804
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду