Симоненко заявив російському телеканалу LifeNews, що у зоні АТО торгують органами

Симоненко заявив російському телеканалу LifeNews, що у зоні АТО торгують органами

23 Липня 2014
11103
23 Липня 2014
10:50

Симоненко заявив російському телеканалу LifeNews, що у зоні АТО торгують органами

11103
Симоненко заявив російському телеканалу LifeNews, що у зоні АТО торгують органами
Симоненко заявив російському телеканалу LifeNews, що у зоні АТО торгують органами

Лідер українських комуністів Петро Симоненко виступив на російському інтернет-каналі LifeNews, де розповів про нинішній «націонал-фашистський режим» в Україні, а також торгівлю органами, яка, за його словами, відбувається на полях боїв на Сході України. Про це повідомляє інтернет-видання «Крым.Реалии» на «Радіо Свобода».

 

За словами Петра Симоненка, зараз триває встановлення диктатури «націонал-фашистського режиму», що прийшов до влади у лютому унаслідок «заколоту». Він також недоброзичливо відгукнувся про нову владу, яка складається, на його думку, з мільярдерів і олігархів. Події у  Верховної Ради комуніст назвав «мракобіссям».

 

Водночас Петро Симоненко в ефірі LifeNews не прокоментував заяву колишнього однопартійця Олександра Голуба про те, що глава Компартії володіє «багатомільйонними рахунками в західних банках і віллою в Іспанії», зазначає видання.

 

Незважаючи на те, що за даними секретаря Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Андрія Парубія, під час АТО на Сході України загинуло більше 300 українських бійців, Петро Симоненко повідомив російському телеканалу інші дані.

 

«Сьогодні за різними оцінками тільки серед тих, хто служить в українській армії, бере участь у цій так званій антитерористичній, а це терористична операція проти українського народу, мінімум 9000 людей загинули», - заявив пан Симоненко.

 

Більше того, лідер комуністів України впевнено заявив про те, що «деякі на цій війні наживаються на продажу органів тяжкопоранених і щойно вбитих бійців».

 

В кінці інтерв'ю ведучий LifeNews подякував Петру Симоненку і попросив його продовжувати «боротися за правду».

 

Щодо трансплантації органів, зазначає видання «Крым.Реалии»,  то це процедура, яка вимагає не тільки висококваліфікованих фахівців, а й стерильних умов і потужних холодильників для збереження органів, тому спекуляція на такій темі не витримує критики.

 

Як повідомляє «Укрінформ», сьогодні, 23 липня, представники партії «Свобода» силосміць намагались вивести із сесійної зали лідера КПУ Петра Симоненка та регіонала Миколу Левченка. При цьому свободівець Олексій Кайда звинуватив пана Симоненка у поширенні неправдивої інформації про українських військових.

 

«Вчора з'явилася на  LifeNews  брехлива інформація від Симоненка, який заявив - українські військові вбивають наших українців у Донецьку та розбирають на органи», - заявив нардеп.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11103
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду