Мінкульт призначить гендиректора «Національного центру Олександра Довженка» за конкурсом

Мінкульт призначить гендиректора «Національного центру Олександра Довженка» за конкурсом

9 Липня 2014
10369

Мінкульт призначить гендиректора «Національного центру Олександра Довженка» за конкурсом

10369
Мінкульт призначить гендиректора «Національного центру Олександра Довженка» за конкурсом
Мінкульт призначить гендиректора «Національного центру Олександра Довженка» за конкурсом

27 червня Міністерство культури України  оголосило конкурс на посаду генерального директора державного кіноархіву художніх фільмів України «Національний центр Олександра Довженка». Про це йдеться на сайті Центру із посиланням на видання «Культура і життя».

 

Одностайним голосуванням колектив Центру Довженка прийняв рішення домагатися проведення відкритого конкурсу на вакантну посаду генерального директора ДП «Національний центр Олександра Довженка» відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 09.10.2013 р. № 818 з залученням незалежної експертної комісії, що дозволить обрати найбільш фахового та компетентного кандидата на цю посаду.

 

«Кандидат має публічно представити стратегію розвитку підприємства на ближчу та віддалену перспективи, а органи влади - гарантувати йому імунітет та сприяння в упровадженні такої концепції», повідомляється в документі.

 

Інформація ж про незалежну експертну комісію, публічне представлення проектів розвитку Центру та міжнародний статус конкурсу в оголошенні не вказана.

 

Для участі у конкурсному відборі претендент має особисто подати комісії:

- заяву на участь у конкурсному відборі на посаду керівника підприємства, запропонованого до конкурсу, в якій зазначається місце проживання, контактний телефон;

- належним чином завірені копії: диплому про повну вищу освіту, паспорта, трудової книжки, документів про державні нагороди (у разі наявності);

- заповнений особовий листок по обліку кадрів з фотокарткою;

- довідка про відсутність у особи судимості;

- медична довідка про стан здоров'я;

- рекомендації та інші документи на його розсуд (рекомендації можуть надаватися керівником вищого рівня з місця роботи претендента та з попередніх місць роботи претендента);

- інформацію про досвід успішної роботи з управління підприємством (інформацію про досягнення, які здобуті претендентом за період його роботи на керівних посадах, в т.ч. участь у навчанні з підвищення кваліфікації).


Учасники конкурсного відбору також мають презентувати концепцію розвитку Державного підприємства «Національний центр Олександра Довженка».

До претендента висуваються наступні вимоги:

- громадянство України;

- повна вища освіта відповідного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста;

- досвід успішної роботи на керівних посадах сфери культури - не менше 3-х років;

- досвід успішної роботи з управління підприємством.

 

Заяви приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення (27 червня).

 

Нагадаємо, у березні цього року колектив Центру Довженка висунув до влади вимогу про проведення відкритого конкурсу на посаду гендиректора, одностайно заявивши, що виступає проти «практики кулуарних і політичних призначень на керівні посади».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10369
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду