31 травня – відкриття пам’ятника Андрію Бенкендорфу

29 Травня 2014
12160
29 Травня 2014
14:36

31 травня – відкриття пам’ятника Андрію Бенкендорфу

12160
31 травня – відкриття пам’ятника Андрію Бенкендорфу
31 травня, в суботу, о 12.00 у Маріїнському парку, біля оглядового майданчику, відбудеться церемонія відкриття пам'ятника «Режисер. Спостерігач», присвяченого режисеру Андрію Бенкендорфу.

 

У церемонії візьмуть участь: керівництво медіахолдингу Inter Media Group, обличчя телеканалу «Інтер», діячі культури України - режисер Роман Балаян, письменник Юрій Рогоза, актор Володимир Горянський, актор і режисер Віктор Андрієнко, режисер Ахтем Сейтаблаєв та інші.

 

Організатори просять ЗМІ підтвердити свою присутність. Контактна особа - Олена Богуш, 067-760-46-44, press@inter.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12160
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду