В Україні почалися зйомки фільму «Гніздо горлиці» Тараса Ткаченка

В Україні почалися зйомки фільму «Гніздо горлиці» Тараса Ткаченка

22 Травня 2014
11419
22 Травня 2014
12:21

В Україні почалися зйомки фільму «Гніздо горлиці» Тараса Ткаченка

11419
В Україні почалися зйомки фільму «Гніздо горлиці» Тараса Ткаченка
В Україні почалися зйомки фільму «Гніздо горлиці» Тараса Ткаченка

В Україні стартували зйомки художнього повнометражного фільму «Гніздо горлиці» режисера Тараса Ткаченка. Про це повідомляє сайт Державного агентства України з питань кіно.

 

Свій проект «Гніздо горлиці» Тарас Ткаченко представив ще на торішньому, 66-ому кінофестивалі у Каннах, але зйомки почалися лише у квітні в м.Вижниці  (Чернівецька обл.). Як пише сайт BEZкино, зйомки також повинні пройти в італійському місті Генуї.

 

Кілька років тому сценарій картини переміг в одній з номінацій «Коронації слова».  

 

Сюжет фільму такий: головна героїня Дарина, роль якої грає  Римма Зюбіна, після заробітків готова повернутися з Італії до України. Але її зупиняє одна обставина - вона вагітна від гарячого італійського парубка. Тому їй потрібно вибирати - або залишити дитину і зруйнувати свою українську сім'ю, або зробити аборт і повернутися, як ні в чому не бувало.  

 

Також у фільмі знімається українська актриса Ірма Вітовська, яка прокоментувала свою роботу над картиною. «Поки я не почала зніматися, але знаю, що група вже зробила трейлер до картини. Мої сцени повинні зніматися в Італії, в місті Генуя. Моя героїня - це жінка з українського села, яка виїхала на заробітки до Італії і не повертається на батьківщину. Поки я лише працюю з сценарієм, а репетицій ще не було. Поки зйомки з моєю участю не почалися, я не можу розповісти жодних подробиць, але сподіваюся, що скоро приступлю до роботи», - розповіла Ірма Вітовська.

 

У режисерському кріслі стрічки - Тарас Ткаченко, який вже має приз фестивалю «Відкрита ніч», а також фестивалів «Кінолітопис», «Свята Анна», On the Lake, «На хвилях зачарованої Десни» за фільм «Трагічне кохання до зрадливої Нуськи». У фільмі Володимира Тихого «Зелена кофта» він зіграв одну з ролей.

 

Сценаристом «Гнізда горлиці» став Василь Мельник. У головних ролях - Римма Зюбіна, Віталій Лінецький, Ірма Вітовська, Олександра Сизоненко, Максим Канюка.

 

Компанія-виробник - продюсерський центр «Інсайтмедіа». Оператор Олександр Земляний.

 

Бюджет зйомок - близько 16 млн. грн. Вихід стрічки у прокат заплановано на весну 2015 року.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.hurtom.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11419
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду