Кандидат в мери Сум хоче судитися з головредом газети «Панорама»

Кандидат в мери Сум хоче судитися з головредом газети «Панорама»

14 Травня 2014
10820
14 Травня 2014
18:20

Кандидат в мери Сум хоче судитися з головредом газети «Панорама»

10820
Кандидат в мери Сум хоче судитися з головредом газети «Панорама»
Кандидат в мери Сум хоче судитися з головредом газети «Панорама»

Кандидат в мери м.Суми Руслан Богданович має намір розібратися з головним редактором сумської газети «Панорама» Євгеном Положієм (на фото) «в юридичному полі». Про це повідомляє сайт сумської газети «Данкор».

 

Претендент на пост міського голови Руслан Богданович образився на Євгена Положія  через те, що, за словами кандидата, головред «Панорами» назвав його «сепаратистом № 1 в місті Суми» і сказав, що той «з ненавистю ставиться до України».

 

«Я, звичайно ж, бажаю Євгену швидкого одужання, але, може бути, після цього випадку з ним щось не так сталося, і якось він по-іншому почав думати», - заявив пан Богдановіч під час дебатів в агентстві RegioNews, маючи на увазі напад і жорстоке побиття Євгена Положія, що сталися 15 квітня.

 

Кандидат повідомив, що готує запити щодо того, чи притягнутий він до кримінальної відповідальності за статтями 109-114 КК України. У разі, якщо таких кримінальних справ на нього не заведено, Руслан Богданович обіцяв вирішити конфлікт з Євгеном Положієм «в юридичному полі, тому що ця заява абсолютно абсурдна».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», увечері 15 квітня було жорстоко побито сумського активіста, письменника, головного редактора газети «Панорама» Євгена Положія. Члени Сумського обласного прес-клубу вимагали від правоохоронних органів перекваліфікації справи про напад на журналіста Євгена Положія з хуліганства на умисне тяжке тілесне ушкодження чи замах на вбивство, що передбачає більш суттєве покарання.

 

Комітет захисту журналістів заявив, що стурбований брутальним нападом на редактора Євгена Положія в Україні. Організація закликає владу здійснити ретельне розслідування, затримати винуватців, а також надати захист постраждалому редактору, який перебуває в лікарні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10820
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду