Губернатор Львівщини Ірина Сех подала до суду на газету «Експрес»

Губернатор Львівщини Ірина Сех подала до суду на газету «Експрес»

13 Травня 2014
10457
13 Травня 2014
11:20

Губернатор Львівщини Ірина Сех подала до суду на газету «Експрес»

10457
Губернатор Львівщини Ірина Сех подала до суду на газету «Експрес»
Губернатор Львівщини Ірина Сех подала до суду на газету «Експрес»

Голова Львівської облдержадміністрації (ОДА) Ірина Сех через суд вимагає від газети «Експрес» спростувати звинувачення її у причетності до масового вирубування лісів на Львівщині.  Про це сьогодні, 12 травня, очільник області заявила на брифінгу у ЛОДА, повідомляє інтернет-видання Zaxid.net. 

 

«Я прошу суд зобов'язати редакцію газети «Експрес» спростувати наклеп, нібито я і моя родина причетні до масової вирубки лісів на Львівщині», - сказала губернатор журналістам. 

 

Мова йде про статтю під назвою «Сех, перестань рубати ліс», яка була опублікована на сторінках тижневика «Експрес» 27 березня. 

 

6 травня у Франківському районному суді Львова був зареєстрований  позов до редакції «Експрес» про захист честі, гідності та ділової репутації Ірини Сех.

 

Водночас головний редактор газети «Експрес» Ігор Починок повідомив Zaxid.net, що жодних розслідувань щодо незаконної діяльності Ірини Сех журналісти видання не проводили.

 

Інформація, яку губернатор вимагає спростувати через суд, була оприлюднено у репортажу газети «Експрес» із пікетів громадських активістів перед ЛОДА. Низка громадських організацій Львова з початку березня провели вже кілька пікетів з вимогою до Ірини Сех припинити суміщати посади голови ЛОДА та депутата ВР, зазначає Zaxid.net. 

 

«Пані Ірина в даному випадку судиться з транспарантами пікетувальників, і, схоже, має намір ввести це в судову практику», - заявив Ігор Починок.

 

«Детектор медіа»

Фото -  Zaxid.net.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10457
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду