У ЮНЕСКО презентували фотовиставку про роботу журналістів на Майдані

7 Травня 2014
8466
7 Травня 2014
20:01

У ЮНЕСКО презентували фотовиставку про роботу журналістів на Майдані

8466
У ЮНЕСКО презентували фотовиставку про роботу журналістів на Майдані

У Парижі в штаб-квартирі ЮНЕСКО відбулася організована Незалежною медіа-профспілкою України і Національною спілкою журналістів України виставка фотографій, яка розповіла про те, як журналісти працювали під час подій на Майдані. Про це повідомляє прес-служба НМПУ.

 

Виставка відбулася під егідою Міжнародної федерації журналістів у рамках конференції ЮНЕСКО «Свобода медій за краще майбутнє». Експозиція складалася з 20 фотографій авторства українських журналістів.

 

Презентуючи виставку, голова НМПУ Юрій Луканов заявив, що на Майдані відбулися кардинальні зміни у ставленні до журналістів. Одна зі сторін конфлікту не сприймає їх як нейтральну силу, а як ворогів, журналісти перетворилися на мішень. Пан Луканов вважає, що така тенденція продовжилася під час окупації Криму і війни на сході України.

 

У конференції бере участь також виконувач обов'язків голови НСЖУ Сергій Томіленко.

 

 


 

Фото Юрія Луканова, яке було представлене на виставці: 22 січня під час боїв на вулиці Грушевського

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8466
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду