16-18 травня - Х Київська міжнародна книжкова виставка-ярмарок

16-18 травня - Х Київська міжнародна книжкова виставка-ярмарок

30 Квітня 2014
10090
30 Квітня 2014
15:41

16-18 травня - Х Київська міжнародна книжкова виставка-ярмарок

10090
16-18 травня - Х Київська міжнародна книжкова виставка-ярмарок
16-18 травня - Х Київська міжнародна книжкова виставка-ярмарок

Х Київська міжнародна книжкова виставка пройде 16-18 травня цього року під відкритим небом, за адресою Хрещатик, 15.

 

У ювілейній виставці-ярмарку візьмуть участь вітчизняні та зарубіжні видавництва, поліграфічні підприємства, дитячі літературні журнали та газети, повідомила прес-служба  Держкомтелерадіо України.

 

За словами організаторів, вони ставлять за мету довести, що, не зважаючи на жодні обставини, книга в Україні була й залишиться фундаментом освіти, науки та духовності українського народу.

 

На цьогорічній виставці свої новинки представлять близько 60 видавничих організацій - знані «Дніпро», «Либідь», «Криниця», «Видавництво Старого Лева», а також молоді видавництва.

 

Окремою експозицією будуть представлені книги, присвячені святкуванню 200-річчя від  Дня народження Тараса Григоровича Шевченка. У рамках виставки також відбудеться церемонія нагородження переможців конкурсу «Краща книга України 2013 року» та лауреатів міжнародних книжкових конкурсів.

 

На Хрещатику діятиме і  «Літературний салон», де учасники зможуть поспілкуватися із Іваном Драчем, Андрієм Курковим, Леонідом Горлачем та іншими письменниками.

 

Передбачається, що в рамках виставки-ярмарку відбудеться благодійна акція - безоплатна передача видань дитячим освітнім установам для поповнення їхніх бібліотечних фондів.

 

Світлана Жиляєва для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10090
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду