Активісти розгромили офіс «Інтера», протестуючи проти російських серіалів, і пішли до ICTV (+ФОТО)

28 Квітня 2014
14447
28 Квітня 2014
13:12

Активісти розгромили офіс «Інтера», протестуючи проти російських серіалів, і пішли до ICTV (+ФОТО)

14447
Активісти розгромили офіс «Інтера», протестуючи проти російських серіалів, і пішли до ICTV (+ФОТО)

Офіс телеканалу «Інтер» на вулиці Дмитрівській у Києві штурмували активісти, які повибивали вікна й виламали двері. Про це у Facebook повідомив лідер «Братства» Дмитро Корчинський, інформацію підтвердили джерела «Детектор медіа» на каналі.

 

Близько опівдня біля офісу «Інтера» почали збиратися люди, «щоб попросити власників не транслювати телесеріали окупантів». «Керівництво "Інтера" відмовилося спілкуватися з громадськістю, яка просить припинити отруювати народну свідомість москальськими телесеріалами. Тому, розчарована громадськість повибивавши вікна й виламавши двері пішла до іншого телеканалу», - написав пан Корчинський.

 

За інформацією джерел «Детектор медіа», активісти побили вікна й двері, кинули кілька димових шашок. Інші джерела кажуть, що охорона «Інтера» нібито знала про штурм і була готова.

 

 

 

 

«Детектор медіа» намагається зв'язатися з прес-службою та з керівництвом «Інтера» - їхні телефони не відповідають (згодом стало відомо, що «Інтер» розцінив напад на свій центральний офіс як силовий тиск і звернувся до міліції).

 

Нині під телеканалом ICTV збираються активісти нібито з «Правого сектора», пише у Facebook редактор сайту ICTV Катерина Зінов'єва.

 

Активісти під офісом ICTV

 

Як повідомили «Детектор медіа» на каналі ICTV, активісти постояли хвилин 20 біля офісу каналу з плакатами «Слава Україні» і «Геть російські серіали», після чого пішли.

 

«Керівництво ІСTV виявилося більш конструктивним за інтерівське й вступило в переговори з громадськістю щодо припинення трансляції серіалів окупантів», - написав у Facebook Дмитро Корчинський.

 

Згодом стало відомо, що на переговори з активістами вийшов керівник департаменту спеціальних проектів ICTV Олександр Семирядченко. Переговори пройшли мирно.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook «Братства» і Facebook Катерини Зінов'євої

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14447
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
телекритика більше нічого не вміє
3621 дн. тому
як прискіпливо "моніторити" ПЕРШИЙ. Дивна заангажованість.
Мона
3621 дн. тому
Интер вообще стал отвратительным каналом. Как то решила посмотреть новости, это кошмар. какой-то ведущий непрофессиональный, какие-то странные комментарии, слов нет. А о сериалах уже писала и еще добавляю: Показывая российские сериалы вы поддерживаете экономику нашего врага - это первое, а второе, качество и уровень этих сериалов отвратительное, художественной ценности они не несут. Вы прививаете плохой вкус зрителю, а также эти фильмы можно рассматривать как информационную войну против Украины! Какие могут быть дискуссии по этому поводу? Для любителей мыльных опер есть прекрасные бразильские сериалы - их любит большинство жителей нашей страны. Есть очень хорошие американские сериалы, английские и другое качественное кино. Если фильм из Росии действительно достойный то конечно его надо показать, но только не сериалы. Мы зрители требуем не только от вашего канала но и от других каналов ТВ не покупать и не транслировать российские сериалы, быть патриотами Украины!
Мона
3621 дн. тому
Странная позиция Семирядченко! Показывая российские сериалы вы поддерживаете экономику нашего врага - это первое, а второе, качество и уровень этих сериалов отвратительное, художественной ценности они не несут. Вы прививаете плохой вкус зрителю, а также эти фильмы можно рассматривать как информационную войну против Украины! Какие могут быть дискуссии по этому поводу? Для любителей мыльных опер есть прекрасные бразильские сериалы - их любит большинство жителей нашей страны. Есть очень хорошие американские сериалы, английские и другое качественное кино. Если фильм из Росии действительно достойный то конечно его надо показать, но только не сериалы. Мы зрители требуем не только от вашего канала но и от других каналов ТВ не покупать и не транслировать российские сериалы, быть патриотами Украины!
чудернацький заголовок
3621 дн. тому
Телекритика вже як Дуся. Що у вашому розумінні означає "Розгромити офіс"? Навіть якщо при вході і справді "повибивали вікна й виламали двері", то це не Розромили. Вже якщо опускаєтесь до рівня жовтої преси - то починайте заголовок словами " УВАГА, ШОК!!!"
zorrrko
3621 дн. тому
Це виглядає як явна провокація за тим самим сценарієм, за яким "свободівці" напали на колишнього керівника НТКУ. Це дискредитує ідею, яку вони начебто підтримують. Ми закликаємо замінити російські серіали вже давно. Підтримайте петицію: http://www.petitions247.net/79060
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду