Куликов вважає, що Царьова потрібно почути

Куликов вважає, що Царьова потрібно почути

15 Квітня 2014
10469
15 Квітня 2014
18:41

Куликов вважає, що Царьова потрібно почути

10469
Куликов вважає, що Царьова потрібно почути
Куликов вважає, що Царьова потрібно почути

Ведучий «Свободи слова» Андрій Куликов прокоментував інцидент, що стався з кандидатом у президенти Олегом Царьовим після ефіру біля ICTV, повідомляє прес-служба каналу.

 

За його словами, до участі у «Свободі слова» Олега Царьова було запрошено як одного з кандидатів у президенти - для балансу з іншим кандидатом Юлією Тимошенко.

 

«Олег Царьов учора для нас був кандидатом у президенти, а також представником певних крайніх поглядів. Недостатньо казати людям, що хтось хороший чи поганий. Треба дати їм змогу переконатися, так це чи ні, щоб не бути в полоні ілюзій, - сказав Андрій Куликов. - Якщо ми хочемо, щоб нас почули там, де підтримують Царьова, ми маємо створювати умови, щоб їх почули тут. Тоді у нас буде моральне право сказати, що ми доклали зусиль до створення діалогу».

 

Андрій Куликов виступив проти побиття людей за те, що вони не поділяють чиїхось поглядів. Тим більше, що на ток-шоу Олег Царьов прийшов на запрошення ICTV.

 

«Такі речі, які сталися вчора, треба припиняти. Сам Царьов зовсім не є людиною, з якою мені приємно спілкуватися, не кажучи вже про те, що я абсолютно не поділяю його погляди. Але в будь-якому випадку вчора він був гостем нашої програми», - сказав ведучий.

 

У прес-службі також уточнили, що під час учорашніх сутичок біля входу до ICTV Андрію Куликову теж дісталося і стусанів, і яєць.

 

Як писала «Детектор медіа», 14 квітня під час ефіру «Свободи слова» стало відомо, що на Олега Царьова очікують громадські активісти біля входу до ICTV. В його авто активісти знайшли зброю, військову форму та документи, тому заблокували офіс каналу.

 

З офісу каналу кандидат у президенти вийшов після тривалих вмовлянь о 2:15. Активісти влаштували йому коридор ганьби. Його проклинали, кидались яйцями та співали йому нецензурну пісню «Путін *уйло».

 

Царьов сів у машину «швидкої», яка мала його відвезти від будівлі телеканалу. Майже відразу її зупинили, деякі мітингувальники намагалися розбити вікна в авто. Інша частина активістів закликала не чіпати авто.

 

О 2:48 мітингувальники домовилися з міліцією про те, що Царьова пересадять із «швидкої» в автозак і доставлять в СБУ. Мітингувальники заявили, що писатимуть колективну заяву, щоб політика змогли притягти до відповідальності за посягання на територіальну цілісність України.

 

О 2:53 Царьова вивезли в білому мініавтобусі в невідомому напрямку, не дочекавшись автозаку. О 3:40 його завели до будівлі Генпрокуратури.

 

Приблизно о 4:35 Царьов вийшов до журналістів у будівлі ГПУ. Він був роздягнений по пояс і, зокрема, подякував «Правому сектору» за те, що цієї ночі активісти руху врятували його життя.

 

«Детектор медіа»

Фото надане прес-службою каналу ICTV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10469
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
3657 дн. тому
Абсолютно згоден з Куликовим! На всі 100%!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду