Через Царьова активісти заблокували офіс ICTV (ДОПОВНЕНО)

Через Царьова активісти заблокували офіс ICTV (ДОПОВНЕНО)

14 Квітня 2014
12307
14 Квітня 2014
23:37

Через Царьова активісти заблокували офіс ICTV (ДОПОВНЕНО)

12307
Через Царьова активісти заблокували офіс ICTV (ДОПОВНЕНО)
Через Царьова активісти заблокували офіс ICTV (ДОПОВНЕНО)

Під будівлею телеканалу ICTV кандидата в президенти України Олега Царьова очікують громадські активісти. Про це в ефірі політичного ток-шоу «Свобода слова» на телеканалі ICTV 14 квітня сказала кандидат у президенти Юлія Тимошенко.

 

За її словами, вони мають намір дізнатися думку пана Царьова щодо ситуації в східних областях України.

 

Ведучий програми Андрій Куликов попросив команду ток-шоу розібратися з пікетувальниками.

 

Сам Олег Царьов у Facebook написав, що офіс каналу заблокували озброєні люди: «Після того, як потрапив у будівлю телеканалу, його заблокували озброєні люди в камуфляжі. Коли і як зможу вийти - мені невідомо. Ось така "Свобода слова" у нас по-українськи».

 

Згодом прес-служба політика на його сторінці у Facebook повідомила, що будівля телеканалу ICTV оточена і заблокована озброєними людьми, «машини Олега Царьова і його команди понівечені, шини порізані». «Ми всерйоз боїмося за життя народного депутата, кандидата в президенти Олега Царьова і членів його команди», - йдеться в повідомленні.

 

Як повідомляє «Українська правда», в автомобілі Олега Царьова активісти знайшли зброю, військову форму та документи.

 

О 2:15 після тривалих вмовлянь Царьов таки вийшов з будівлі ICTV. Він пройшов коридором ганьби, який йому влаштували мітингувальники. Люди кричали "Ганьба!", проклинали, кидались яйцями та співали нецензурну пісню "Путін *уйло". Пізніше включили гімн України.

 

 

 

 

Царьов сів у машину "швидкої", яка мала його відвезти від будівлі телеканалу. Коли машина трохи проїхала, її зупинили, деякі мітингувальники намагалися розбити вікна в авто. Інша частина мітингувальників закликала не чіпати машину.

 

О 2:48 мітингувальники домовилися з міліцією про те, що Царьова пересадять із "швидкої" в автозак і доставлять в СБУ. Окрім того, мітингувальники писатимуть колективну заяву, щоб політика змогли притягти до відповідальності за посягання на територіальну цілісність України.

 

О 2:53 Царьова вивезли в білому бусику в невідомому напрямку, не дочекавшись автозаку. О 3:40 його завели до будівлі Генпрокуратури.

 

Приблизно о 4:35 Царьов вийшов до журналістів у будівлі ГПУ. Він був роздягнений по пояс і, зокрема, подякував "Правому сектору" за те, що цієї ночі врятували його життя.

 

Фото - Twitter, взято з РБК

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12307
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду