За темниками, російські ЗМІ мають закликати громадян відпочивати в Криму і займатися спортом

28 Березня 2014
9389
28 Березня 2014
20:18

За темниками, російські ЗМІ мають закликати громадян відпочивати в Криму і займатися спортом

9389
За темниками, російські ЗМІ мають закликати громадян відпочивати в Криму і займатися спортом

Російським журналістам розсилають темники, в яких вказано, як потрібно висвітлювати події в Україні і не тільки. Про це з посиланням на дані журналіста Іллі Барабанова повідомляє «Українська правда».

 

Пан Балабанов опублікував документ, згідно з дяким російські ЗМІ просять повідомляти про те, як нова незаконна влада буде «розчищати авгієві стайні, залишені українською владою» і що це не трапиться швидко.

 

 


 

 

Крім того, російські журналісти повинні розповідати про «розгул криміналу» в Україні, а також «активну гризню за владу».

 

Також провладні ЗМІ Росії просять закликати громадян відпочивати в Криму і займатися спортом.

 

Як писала «Детектор медіа», на початку березня у Криму відключили майже всі українські телеканали. На їхніх частотах мовить російське телебачення. Єдиним українським каналом у Криму, який докладає зусиль до об'єктивного висвітлення ситуації на півострові, лишився фактично ATR.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://www.pravda.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9389
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду