СБУ вирішила видворити з України Ігоря Шувалова

СБУ вирішила видворити з України Ігоря Шувалова

28 Березня 2014
11245
28 Березня 2014
17:37

СБУ вирішила видворити з України Ігоря Шувалова

11245
СБУ вирішила видворити з України Ігоря Шувалова
СБУ вирішила видворити з України Ігоря Шувалова

Служба безпеки України прийняла рішення про скорочення терміну перебування та примусове видворення з України громадянина Російської Федерації, політтехнолога Ігоря Шувалова, який є радником колишнього глави Адміністрації президента Сергія Льовочкіна. Про це йдеться в повідомленні прес-центру СБУ.

 

Таке рішення в СБУ обумовили «діями громадянина РФ, які завдають шкоди національній безпеці через втручання в інформаційну сферу нашої держави та сепаратистські прояви».

 

Відповідно до закону «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства», пан Шувалов за вчинення правопорушень зобов'язаний протягом п'яти днів залишити територію України. У випадку невиконання рішення він буде видворений за межі України за рішенням суду.

 

«Детектор медіа» намагається зв'язатися з паном Шуваловим, але він наразі не бере слухавку.

 

Нагадаємо, що Ігор Шувалов входить до так званої «команди Сергія Льовочкіна», яка 22 березня повернулася до керування інформаційним мовленням телеканалу «Інтер». Утім, на «Інтері» він ніякої офіційної посади не обіймає, а є лише радником співвласника каналу Сергія Льовочкіна, повідомила під час чат-конференції на «Детектор медіа» шеф-редактор програми «Подробности недели» Ольга Червакова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11245
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду