Комедія «Трубач» Анатолія Матешка виходить у прокат 27 березня

Комедія «Трубач» Анатолія Матешка виходить у прокат 27 березня

14 Березня 2014
12136
14 Березня 2014
13:48

Комедія «Трубач» Анатолія Матешка виходить у прокат 27 березня

12136
Комедія «Трубач» Анатолія Матешка виходить у прокат 27 березня
Комедія «Трубач» Анатолія Матешка виходить у прокат 27 березня

27 березня в український прокат виходить сімейна музична комедія батька українських серіалів, режисера Анатолія Матешка. Про це у коментарі «Детектор медіа» розповіла продюсер стрічки Ольга Журженко.

 

Як писала «Детектор медіа», фільм став найдорожчим в українському кіно. Фінансування фільму з бюджетом 16 млн грн. повністю здійснювалося державним коштом.

 

За словами пані Журженко, прокат охопить всю Україну, а також кінотеатри у Криму. Покази триватимуть два тижні. До послуг кінотеатрів понад 70 фільмокопій на плівці, DCP та DVD-носіях.  Дистрибуцією опікується «Галеон кіно».  

 

Продюсер також розповіла, що прем`єра стрічки неодмінно відбудеться на українському телебаченні, однак із каналом та датою показу ще не визначилися. Так само - й з міжнародним прокатом, плани щодо якого, за словами Ольги Журженко, формуватимуться по завершенню Каннського кіноринку.

 

Судячи з трейлера, із яким «Детектор медіа» ознайомилася в рамках Зимового кіноринку в Києві, «Трубач» - видовищна і драйвова картина, яка має зацікавити не лише дітей.

 

За сюжетом, у 13-річного трубача оркестру  та композитора Миколи Соколова перед конкурсом крадуть його музичний твір. Рівень майстерності  Соколова та власні твори привертають увагу відомого музиканта Юджина Гайсина, який гастролює в місті. Саме він допомагає Миколі у перших в його житті зустрічах з корупцією, тоталітаризмом і піратством.

 

Автором музики виступив композитор та учасник гурту Gogol Bordello Сергій Рябцев. У стрічці знялася 13-літня українська мультиінструмнталістка Поліна Тарасенко. У головній ролі киянин Леонід Шевченко. Також у стрічці задіяні Нонна Гришаєва, Владимир Горянський, Олексій Горбунов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12136
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду