У Києві відкрився Український кризовий медіацентр

У Києві відкрився Український кризовий медіацентр

5 Березня 2014
16442
5 Березня 2014
15:59

У Києві відкрився Український кризовий медіацентр

16442
Мета - інформування світової спільноти про події в Україні
У Києві відкрився Український кризовий медіацентр
У Києві відкрився Український кризовий медіацентр

4 березня розпочав роботу Український кризовий медіацентр. Про це йдеться у повідомленні, яке отримала «Детектор медіа».

 

Український кризовий медіацентр створено зусиллями провідних українських експертів в царині міжнародних відносин, комунікацій та зв'язків із громадськістю, які погодилися безоплатно надавати свій досвід і час для того, щоб допомогти Україні отримати сильний голос у глобальному діалозі навколо останніх подій.

 

«Завдання Центру - надавати світовій спільноті об'єктивну інформацію про події в Україні, виклики та загрози національній безпеці, зокрема у воєнній, політичній, економічній, енергетичній, гуманітарній сферах. У цей кризовий період Центр працюватиме в цілодобовому режимі та надаватиме підтримку всім представникам засобів масової інформації, які висвітлюють події в Україні», - йдеться у повідомленні медіацентру.

     

Центр виконуватиме функцію публічного майданчика для виступів представників української влади, експертів, представників міжнародних організацій та дипломатичного корпусу з оперативними заявами та аналізом ситуації в країні.

 

Центр розташовано у приміщенні готелю «Україна» (вул. Інститутська, 4), 3-й поверх. Телефони гарячої лінії - +38-050-157-81-59, +38-050 -157-84-23, електронна адреса press@uacrisis.org

 

Дізнатися більше можна на сайті Центру uacrisis.org, а також у соціальних мережах
twitter.com/uacrisis, fb.com/uacrisis, youtube.com/UACrisisMediaCenter.

 

Центр створений і функціонує за підтримки таких експертів: Валерій Чалий, Центр Разумкова, заступник Міністра закордонних справ України (2009-2010); Іванна Климпуш-Цинцадзе, директор Ялтинської Європейської Стратегії;  Наталя Попович, президент PRP;  Наталя Ольберт-Сінько, виконавчий директор  PRP в Україні; Ярина Ключковська, незалежний консультант з комунікацій;  Геннадій Курочка, засновник та керівний партнер CFC Consulting;  Василь Мірошниченко, партнер CFC Сonsulting; Аліна Фролова, R.A.M. 360, СEO; Володимир Дегтярьов, директор NewsFront PR Agency;  Іветта Делікатна, AGL, директор з розвитку;  Максим Саваневський, керуючий партнер PlusOne DA; Андрій Загородський, директор Newsplot.

 

Одним із партнерів центру є міжнародний фонд «Відродження».

 

Раніше президент Інституту економічного аналізу, екс-радник президента Росії Володимира Путіна Андрій Іларіонов закликав керівництво України негайно створити цілодобовий прес-центр при президентові чи прем'єр-міністрові  і запросити туди представників іноземних ЗМІ, зокрема СNN, BВC та інших.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16442
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ТБ
3675 дн. тому
Все это великолепно, но простите, где там медийщики? Где профессионалы по производству новостей, где телевизионщики умеющие сделать картинку? Неплохо пристроились пиарщики - и все. Ну кто от них забезплатно будет ставить новости? )))))) Очередной PR-пшик.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду