Янукович оголосив траур за загиблими у Києві

Янукович оголосив траур за загиблими у Києві

19 Лютого 2014
15725
19 Лютого 2014
12:35

Янукович оголосив траур за загиблими у Києві

15725
Янукович оголосив траур за загиблими у Києві
Янукович оголосив траур за загиблими у Києві

Президент України Віктор Янукович оголосив на завтра, 20 лютого, День жалоби за загиблими під час масових акцій протестів у Києві. Відповідний указ розміщено на сайті глави держави, повідомляє ТСН.

 

Указ передбачає, що на всій території України мають бути приспущені державні прапори України на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій. Крім того, мають бути скасовані розважально-концертні заходи, спортивні змагання, мають бути внесені відповідні зміни до програм теле- та радіопрограм.

 

Раніше КМДА заявила про 25 загиблих та 241 госпіталізованого під час боїв у Києві.

 

Нагадаємо,  18-19 лютого під час висвітлення масових заворушень у центрі Києва постраждали майже три десятки журналістів. Журналіста газети «Вести» В'ячеслава Веремія було вбито.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15725
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду