У США вручили премії Гільдії сценаристів

3 Лютого 2014
11757
3 Лютого 2014
16:43

У США вручили премії Гільдії сценаристів

11757
У США вручили премії Гільдії сценаристів

У США оголосили володарів премії Американської гільдії сценаристів (WGA) за підсумками 2013 року. Про це повідомляє УНН з посиланням на інформацію агентства Associated Press. 

 

Приз за кращий оригінальний сценарій отримала стрічка «Вона» Спайка Джонса,  перемога в номінації «кращий адаптований сценарій» дісталася Біллі Рею  за стрічку «Капітан Філіппс».

 

Спайк Джонс сам написав сценарій до футуристичної стрічки.  В ній розповідається про новітню технічну розробку - операційну систему, що здатна виконувати всі бажання користувача.

 

Трилер «Капітан Філіпс» знятий за мотивами книги Біллі Рея «Обов'язок капітана: сомалійські пірати, морські піхотинці і небезпечні дні у відкритому морі». Книга написана на основі реальних подій і розповідає про захват судна сомалійськими піратами. Головну роль в стрічці зіграв Том Хенкс.

 

Картини «Вона» та «Капітан Філіппс» також борються  за премію «Оскар», зокрема в номінації «найкращий фільм року».

 

Нагороди отримали також  сценаристи найкращих серіалів. Серіал «Пуститися берега», нагороджений за кращу драму. В номінації за кращий комедійний серіал нагороджено творців «Віце-президента», а за кращий новий сценарій - сценаристів «Карткового будиночка».

 

Кращим сценаристом документального фільму став Малик Бенджеллуль за роботу «Історії, які ми розповідаємо».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11757
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду